Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uručio zrenjaninskoj policiji opremu vrednu 1,5 miliona dinara!

Gradonačelnik uručio čelnicima Policijske uprave i Saobraćajne policije u Zrenjaninu vrednu opremu i uređaje

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uručio je danas načelniku Policijske uprave Zrenjanin Branislavu Todoroviću i zameniku načelnika Saobraćajne policije Radivoju Govedaru vrednu opremu, namenjenu unapređenju rada tih službi. U pitanju su po dva kompleta opreme za nadzor na putu, za uviđaj prilikom saobraćajnih nezgoda, zatim uređaj za otkrivanje prisustva psihoaktivnih supstanci u ljudskom organizmu (“Droga test”), kao i pripadajuća računarska oprema u vidu lap-topa, multifunkcionalnog uređaja, skenera i odgovarajućeg softvera.

Oprema je nabavljena sredstvima Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji Grada Zrenjanina, ukupne je vrednosti skoro 1,5 miliona dinara i Grad Zrenjanin obezbedio je u skladu s iskazanim potrebama Policijske uprave i Saobraćajne policije.

Zahvaljujući se Gradu Zrenjaninu i gradonačelniku, čelnici policijskih službi istakli su da će im oprema i uređaji dodatno koristiti u svakodnevnom radu, te da je ovom donacijom nastavljena dobra saradnja između lokalne samouprave i policije.

Gradonačelnik je podsetio da se budžet Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji Grada Zrenjanina puni uglavnom od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje i da se ta sredstva potom namenski koriste u različite svrhe, pre svega u cilju preventivnog delovanja i povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Istakao je da je upravo juče organizovana akcija dodele auto-sedišta za bebe, treća ove godine, da će tokom ove godine biti dodeljeno najviše sedišta do sada, kao i da je u prethodnom periodu Grad Zrenjanin već izlazio u susret zahtevima Policijske uprave, obezbeđujući određenu opremu ili vozila, potrebne u tom trenutku.    

Primopredaji opreme i uređaja prisustvovala je i Sanja Marić, članica Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji Grada Zrenjanina.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022