Fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove pobedili Zrenjaninski Radnički rezultatom 4:1

Zrenjanin - FK Radnički (Zrenjanin) - FK Jedinstvo (Stara pazova)

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, su u okviru 13. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“, pretrpeli još jedan poraz pred domaćom publikom a bolji od njih, ovoga puta, bili su fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove koji su pobedili rezultatom 4:1 i to sasvim zasluženo.

fk radnicki fk jedinstvo 009
Detalj sa utakmice Radnički - Jedinstvo
fk radnicki fk jedinstvo 005
Detalj sa utakmice Radnički - Jedinstvo

Za FK Radnički iz Zrenjanina su nastupali: Bačko, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Ilić, Čigoja, Gajilović, Krstin, Turkulj i Novevski. Zamenici igrača: Galin, Sarić, Jovanović, Jankov, Vujović, Nešović i Kovačević.

FK Jedinstvo iz Stare Pazove je izveo sledeće igrače: Bondžić, Matović, Cvetojević, Moravac, Jandrić, Maoduš, Beljić, Pilipović, Đorđević, Trivić, Bobar. Zamenici igrača: Marković, Kuridža, Obradović, Tošić, Nikolić, Radosavljević i Marinković.

Ili posetite FB stranicu volimzrenjanin da pogledate fotografije u većo rezoluciji !

Gosti su u 33. minuti poveli sa 1:0 golom Miloša Pilipovića, a zatim je Igor Cvetojević u 48. minutu povećao na 2:0, da bi nedugo potom i Luka Đorđević postigao pogodak i povećao vođstvo na 3:0.

Radnički nekako uspeva u 55. minutu da smanji na 3:1 golom Nikole Novevskog, ali Ranko Moravac iz Jedinstva je ipak stavio rezultatsku tačku na ovaj meč pa je na kraju pisalo 1:4 pa su gosti tim rezultatom zasluženo odneli sva tri boda u Staru Pazovu.

fk radnicki fk jedinstvo 012
Detalj sa utakmice Radnički - Jedinstvo
fk radnicki fk jedinstvo 006
Detalj sa utakmice Radnički - Jedinstvo

Ovaj meč, iz svečane, lože na stadionu kraj “Skrobare” posmatrao je i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika i novopostavljeni predsednik Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina.

Radnički u sledećem kolu 14. novembra, igra u gostima, protiv ekipe Borca iz Sakula.

Portal volimzrenjanin.com želi puno sreće u nastavku takmičenja ekipi Radničkog iz Zrenjanina.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *