Zrenjaninski poslodavci i zaposleni odmerili snage na sportskom danu. Patrol 023 ponovo najbolji! [FOTO]

Zrenjanin - Sportski dan

Unija poslodavaca Srednjeg Banata i ove godine održala preduzetnički sportski dan na motelu “Šumica”

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina održala je danas Sportski dan 2024, koji se održao na izletištu Motel „Šumice“. Ovaj događaj, namenjen lokalnim poslodavcima i njihovim zaposlenima, obezbedio je nezaboravan dan pun sportskih aktivnosti, takmičenja i druženja.

“Sportski dan održavamo ove godine 8. put, s tim da drugi put da ga održavamo sa radnicima i zaposlenima, dok je pre toga bilo samo sa poslodavcima. Danas učestvuje 130 takmičara, a prijavilo se oko 20 poslodavaca.

Od sportskih disciplina tu su basket, fudbal, streljaštvo, a dodali smo streličarstvo, pikado i imaćemo prezentaciju golfa. Ove godine smo prvi put uveli i kuvanje gulaša, i moram reći da je tu bilo veliko interesovanje. Očekujemo da se sve sportske aktivnosti završe oko 2, nakon čega ćemo imati ručak, gde će se se služiti gulaš koji su pripremali učesnici. ”, rekao je Emil Šarvari, predsednik upravnog odbora Unije poslodavaca Zrenjanina.

Zainteresovane kompanije učestvovale su u raznovrsnim sportskim disciplinama, uključujući mali fudbal, košarku 3×3, odbojku, streličarstvo, streljaštvo, pikado i golf. Osim dobrog druženja, Sportski dan pruža brojne benefite za kompanije koje učestvuju. Ovo je bila prava prilika da se podsete sportskih vrednosti poput fer pleja, timskog rada, upornosti i poštovanja protivnika.

“S obzirom da smo mi jedna velika firma od preko 400 zaposlenih, mogu da se pohvalim da učestvujemo u svim disciplinama. Iz naše kompanije danas učestvuje preko 25 takmičara. Ove godine nemamo ni malo lak zadatak, a to je da odbranimo sve prošlogodišnje titule. Bili smo prvi u košarci, fudbalu i steljaštvu. Ove godine imamo nove discipline i nadamo se da ćemo i tu biti u samom vrhu. ”, rekao je Boris Tanović, direktor kompanije Patrol 023.

Pored toga, Sportski dan je odlična prilika za networking i izgradnju poslovnih kontakata izvan radnog okruženja. Uz navedene sportske aktivnosi, kompanije su imale mogućnost da razmene ideje, iskustva i stvore nova poslovna poznanstva.

Posebna atrakcija ovogodišnjeg Sportskog dana bilo je takmičenje u kuvanju gulaša. Timovi iz kompanija su pokazali svoje kulinarske veštine, a najbolji su osvojili priznanja za najukusniji gulaš.

“Nama je ove godine drugi put da učestvujemo na Sportskom danu Unije poslodavaca Zrenjanina. Mi ćemo se potruditi svim silama da doprinesemo tome da ovaj događaj bude što lepši i kvalitetniji, i kao igrači i kao učesnici. Događaj je jako lep, vreme nas je poslužilo i nadamo se da će današnji dan biti kvalitetan. Prošle godine nismo osvojili ni jednu medalju, i nadamo se da ćemo ove godine biti bolji, ali svakako nije poenta u tome već da se družimo i da se učvršćuju veze između firmi.

Danas se takmičimo u basketu, što se tiče sportskih disciplina, a prijavili smo se i za takmičenje u kuvanju. s”, rekao je Goran Đorđević, vlasnik Ultra Caffe-a.

Na kraju dana, iako je to bilo najmanje važno, ostavreni su sledeći razultati:

Pikado individualno:
3. Vilma (General solutions SLN)
2. Srđan (Gomex)
1. Danilo (DND Zaštita na radu)

Pikado dubl
3. Gomex / Imsaplet-Zr
2. Iron sport
1. Gomex I DND Zaštita na radu (mesoviti dubl)

Košarka:
3. Imsaplet-Zr
2. Ultra caffe
1. Patrol 023

Streljaštvo individualno:
3. Miloš Vuletić
2. Dragan Ristić
1. Milan Miličević

Streljaštvo ekipno:
3. Wood planet
2. Diginet
1. Patrol 023

Fudbal:
3. Patrol 023
2. M trade
1. Novares

Streličarstvo Muško:
3. Diginet
2. Fedra
1. Patrol 023

Streličarstvo Žensko:
3. Fedra
2. Fedra
1. Fedra

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px