MaxBet 3. Zrenjaninski maraton biće održan u nedelju 28. maja!

Zrenjanin – MaxBet 3. Zrenjaninski maraton

MaxBet 3. Zrenjaninski maraton  biće održan u nedelju 28. maja ove godine, u organizaciji Sportskog udruženja Maraton Tim Zrenjanin, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj kući.

Novinarima se najpre obratio zamenik gradonačelnika Saša Santovac koji je ukazao da gradove, između ostalog, čine i sadržaji koji se u njima organizuju i da je Maraton jedna od značajnijih manifestacija u našem gradu.
– Prilazimo joj s posebnom pažnjom budući da je organizacija zahtevna i u smislu bezbednosti učesnika. U početku nam je bilo važno da ova manifestacija bude prihvaćena, a ono što je dokazala jeste da okupi veliki broj učesnika, ali i privredne subjekte koji su prepoznali njen značaj i koji daju svoj doprinos kako bi Zrenjaninski maraton bio što uspešniji – rekao je Santovac zahvalivši se svima koji učestvuju u organizaciji ovog događaja.

2 zrenjaninski maraton 171
MaxBet Zrenjaninski maraton

Izrazio je nadu da će i ovogodišnji MaxBet Zrenjaninski maraton biti uspešan i pozvao Zrenjanince da se prijave i učestvuju u jednoj od trka.

Vladimir Stanar, član organizacionog odbora rekao je da je ideja organizatora bila da se Zrenjanin nađe na mapi gradova koji imaju svoju trku na 42 kilometara. 

– Uspeli smo u tome, a Grad Zrenjanin ju je prepoznao kao jednu od manifestacija od značaja za grad – rekao je Stanar.

Ukazao je da će Trka sa osmehom, koja startuje u 10 časova, biti mnogo posećenija u odnosu na prethodne i da će zahvaljujući Kompaniji PerSu svi mališani koji učestvuju biti dočekani uz čokoladno mleko i plazma keks.

Start Maratona 42km je u 9 časova, Trke osoba sa invaliditetom u 9, start PerSu trke sa osmehom za najmlađe je u 10, dok je start Polumaratona 21.1km u 11 časova, kao i Trke zadovoljstva 7km i Štafetne trke 3 puta7km. 

– Ono što je novina jeste da će posetioci moći dobrovoljno da daju krv, a ono što je nama cilj jeste da oborimo rekord u sakupljanju sredstava za NURDOR, budući da ćemo od svake startnine po sto dinara odvojiti za to udruženje – rekao je Stanar.

Tekst i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. dobro je što je grad zrenjanin prepoznao značaj maratona za naš grad i što isti poprima sve veću zainteresovanost što ima više trka a tim eje data prilika za sve učesnike da se oprobaju baš u onoj trci koja im najviše odgovara

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022