Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije i violiniste Stefana Milenkovića

Zrenjanin - Stefan Milenković

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg tradicionalnog Novogodišnjeg koncerta Zrenjaninske filharmonije na kojem će ove godine nastupiti  Stefan Milenković.

Gradonačelnik Simo Salapura izrazio je zadovoljstvo što naš grad ima filharmoniju i ima šta da ponudi publici u Zrenjaninu koja sigurno zna da prepozna virtuoze u muzici, a posebno da prepozna Stefana Milenkovića koji je naš, a ujedno i svetski.

– Biće mi čast i zadovoljstvo da slušamo koncert u našem Kulturnom centru i zahvaljujem Romanu Bugaru na idejama i podršci koju nam pruža u kreiranju kulturnog sadržaja u našem gradu. Zahvaljujem i zapsolenima u Kulturnom centru koji se trude da taj sadržaj bude što raznovrsniji i da bude veliki obuhvat ljudi koji te sadržaje mogu da prate – rekao je gradonačelnik Salapura i pozvao sugrađane da dođu u Kulturni centar, jer je ovaj koncert početak nove ere kada je u pitanju Zrenjaninska filharmonija.

Violinista Stefan Milenković zahvalivši najpre na gostoprimstvu, izrazio je zadovoljstvo što će biti u prilici da pred zrenjaninskom publikom nastupi posle dvadesetak godina.

Rekao je i da je divno svirati sa Zrenjaninskom filharmonijom i za publiku koja mnogo zna.

 – Znam da je i tada, i umeđuvremenu, zrenjaninska publika zaista posebna, da poznaje i voli muziku, da dolazi na koncerte i da uživa u raznim žanrovima muzike i to je uvek lepo i daje posebnu odgovornost za bilo kog muzičara iz bilo kog žanra da da svoj maksimum – rekao je Milenković i naveo da će program biti raznovrstan, novogodišnji i da će svrati popularna dela u kojima je protagonista violina i gde je orkestar “vatreni saradnik” i “vatrena podrška”.

Karte po ceni od hiljadu dinara su u prodaji, a broj mesta biće uslovljen epidemiološkom situacijom. 

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022