VAŽNO OBAVEŠTENJE POLJOPRIVREDNICIMA: Raspored pomoći za eAgrar!

Zrenjanin – eAgrar

Podelite vest

Obaveštenje o rasporedu edukacija i pomoći poljoprivrednicima za pristupanje platformi eAgrar u naseljenim mestima

Kako je i najavljeno pre nekoliko dana, Grad Zrenjanin i Poljoprivredna stručna služba počinju s organizacijom obuka i predavanja u svim naseljenim mestima na teritoriji grada, u cilju pomoći poljoprivrednim proizvođačima za pristupanje internet platformi eAgrar. Predstavnici PSS, obučeni za rad u novoj aplikaciji, prvo će posetiti Mihajlovo, u ponedeljak, 30. januara, a obilasci će po selima trajati do srede, 8. februara.

Obuke i neposredna pomoć poljoprivrednim proizvođačima pri izdavanju parametara za njihov elektronski identitet (ID) biće organizovani po sledećoj dinamici i rasporedu, u mesnim kancelarijama:

Navedene mesne kancelarije su u obavezi da obezbede računar, štampač i čitač ličnih karata, u cilju unapređenja obuke na aplikaciji eAgrar.

eagrar pomoc zrenjanin

Aplikacija eAgrar, koja predstavlja novi poljoprivredni informacioni sistem u okviru eUprave, uvodi se u cilju modernizacije i ubrzanja procesa upisa i promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava (RPG), kao i bržeg odobravanja podsticaja i isplata u istoj godini. 

 
Novi sistem će omogućiti uštedu vremena, smanjiti troškove štampe papirologije i omogućiti isplatu subvencija u istoj godini u kojoj su i poslate. Ova platforma će omogućiti proizvođačima onlajn registraciju poljoprivrednih gazdinstava (PG) preko ID broja koji je, zapravo, identifikacioni lični broj i on je prvi korak u registru. Poljoprivredni proizvođači svoj ID broj mogu da uzimaju u određenim poštama, filijalama trezora i poljoprivrednim stručnim službama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px