Gradonačelnik sa saradnicima uručio još pedeset auto – sedišta za bebe [FOTO]

Zrenjanin – auto-sedišta za bebe

Podelite vest

Gradonačelnik sa saradnicima uručio još pedeset auto - sedišta za bebe rođene početkom ove godine, dodeljeno 100 sedišta više u odnosu na prethodnu godinu

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zajedno sa pomoćnicom Snežanom Vučurević i zamenikom Sašom Santovcem, uručio je danas još pedeset auto – sedišta za bebe rođene početkom ove godine.

sedista za bebe zrenjanin 001
Zrenjanin dodela auto-sedišta za bebe
sedista za bebe zrenjanin 003
Zrenjanin dodela auto-sedišta za bebe

Pozrdavljajući roditelje i njihove bebe gradonačelnik je podsetio da je i ove godine nastavljena tradicionalna akcija koju Grad Zrenjanin sprovodi od 2014. godine u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Zrenjanina.

- Ove godine podelili smo sto sedišta više u odnosu na prošlu godinu i to nije samo podrška pronatalitetne politike u našem gradu, već i veoma bitno sa aspekta bezbednosti u saobraćaju - rekao je on.

Kada je u pitanju podrška pronatalitetnoj politici i deci u našem gradu, gradonačelnik je istakao da postoji i čitav dijapazon mera koji se tiče izdvajanja iz gradskog budžeta za stipendiranje naših đaka i studenata, kao i za razne vrste podrške kada je reč o stručnim skupovima i konferencijama, takođe, za naše najmlađe – đake prvake Grad obezbeđuje besplatne školske torbe sa odgovarajućim priborom, a ove godine po prvi put za prvake i besplatne udžbenike.

Sedišta za prvih pedeset beba uručena su sredinom marta ove godine, početkom aprila drugih pedeset i za razliku od prethodnih, Grad Zrenjanin i Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada ove godine obezbedili su ukupno 160 auto-sedišta koja su dodeljena u nekoliko navrata, a to je gotovo za 100 sedišta više u odnosu na prošlu godinu kada je podeljeno ukupno 65 sedišta.

Više fotografija pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px