U prostorijama MO slepih i slabovidih Zrenjanin obeležen Međunarodni dan belog štapa

Zrenjanin - Dan belog štapa

Povodom Međunarodnog dana belog štapa, zamenik gradonačelnika Saša Santovac posetio je danas Međuopštinsku organizaciju slepih i slabovidih Zrenjanin, a svečanosti su prisustvovali i načelnica Srednjobanatskog okruga Snežana Vučurević, direktor Gradske narodne biblioteke Milan Bjelogrlić, kao i članovi drugih gradskih udruženja sa kojima sarađuju.

Saša Santovac je rekao da Grad prepoznaje važnost ove organizacije koja ukazuje na probleme i aktivnosti koje sprovode, a da je posebno važna za članove, jer tu mogu ostvariti neke od svojih potreba.

– Potpuno razumemo i kada organizacija ima određene zahteve, jer su oni usmereni ka boljem radu organizacije, ali ono što jeste činjenica to je, kao što je rekao predsednik Atila Križik, što su mnogi objekti davno izgrađeni i dolazimo u situaciju da je potrebna rekonstrukcija, a to podrazumeva i dodatna sredstva. Sada se trudimo da sve što novo gradimo ili rekonstruišemo prilagodimo i ovim licima, kako bi se bezbedno kretala – rekao je Santovac.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022