Zrenjanin: NIS donirao 2 miliona Osnovnoj školi „Dr Jovan Cvijić“

Zrenjanin - OŠ "DR JOVAN CVIJIĆ"

I ove godine kompanija NIS nastavlja da ulaže u Zrenjanin kroz program „Zajednici zajedno“. U okviru ovog programa, dugogodišnji partneri grad Zrenjanin i NIS, ove godine je obezbeđeno 11.5 miliona dinara za potrebe realizacije 5 projekata u oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

nis os dr jovan cvijic zrenjanin 005
Zrenjanin - Zajednici zajedno 2021 - NIS
nis os dr jovan cvijic zrenjanin 006
Zrenjanin - Zajednici zajedno 2021 - NIS

Broj realizovanih projekata

Od početka sprovođenja ovog programa realizovano je 156 projekata u koje je uloženo 146,7 miliona dinara.Neki od tih projekata su izgradnja dečijih terena, parkova, sportskih igrališta, unapređenje rada kulturnih i edukativnih institucija, podrška zdravstvenim ustanovama u Zrenjaninu,itd.

U saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i Zrenjaninom, kompanija NIS je u okviru prošlogodišnjeg programa „Zajednici zajedno“ podržala 10 osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina koje su se prijavile za učešće u ovom programu.

nis os dr jovan cvijic zrenjanin 007
Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS
nis os dr jovan cvijic zrenjanin 016
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura

Jedna od podržanih škola je i OŠ „Dr Jovan Cvijić“ u kojoj se realizuje ovaj događaj, a kojoj je NIS donirao sredstva u iznosu od skoro 2 miliona dinara za nabavku 30 računara kojima su opremljeni informatički kabinet i multimedijalna učionica škole, kao i nabavku savremenog sistema video nadzora sa mogućnošću praćenja preko interneta.

Postavljanjem savremene IT opreme, omogućena je primena aplikacija, digitalnih udžbenika i drugih edukativnih sadržaja u nastavnom procesu, ali i unapređena bezbednost učenika i nastavnika, kao i školske imovine.

Ovim povodom, rukovodstvo škole ugostilo je Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora kompanije NIS i Simu Salapuru, gradonačelnika grada Zrenjanina.

nis os dr jovan cvijic zrenjanin 027
Ministar Aleksandar Vulin i direktorka škole Biljana Jovanov

Grad Zrenjanin je poslednja stanica ovogodišnjeg NIS-ovog karavana „Zajednici zajedno“, koji obilazi škole u partnerskim gradovima i opštinama širom Srbije.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px