Grad raspisao novi konkurs a ministarstvo izdvojilo 500 miliona za kupovinu kuće na selu!

Zrenjanin – Kupovina kuće na selu

Podelite vest

Raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2022. godinu

Nakon što je prethodne godine ova akcija Ministarstva za brigu o selu naišla na veliki odjek, juče je raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2022. godinu. Za kupovinu praznih kuća ove godine opredeljeno je 500 miliona dinara, a maksimalni iznos po jednoj nekretnini iznosi 1,2 miliona dinara.

Posle veoma uspešnog programa sprovedenog u 2021. godini, bespovratna sredstva se i ove godine dodeljuju mladim bračnim i vanbračnim parovima, samohranom roditelju i mladom poljoprivredniku/ci do 45 godina života za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Akcija je izazvala interesovanje i na teritoriji Grada Zrenjanina, te je na ovakav način kupljeno 20 kuća, u 12 naseljenih mesta.

Tekst javnog konkursa, sa potrebnom dokumentacijom i obrascima, može se naći na stranici sajta Ministarstva za brigu o selu, OVDE, ili na sajtu Grada Zrenjanina, stranici Konkursi i oglasi OVDE.

Svi zainteresovani za informacije, sa teritorije Grada Zrenjanina, mogu se obratiti Oliveri Ristić Kostić iz Gradske uprave, na broj telefona 0648116381 ili putem mejla: olivera.kostic@grad.zrenjanin.rs

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px