Zrenjanin izdvaja MILION dinara za one koji su rešili da kupe bicikl !

Raspisan javni poziv za izbor privrednih subjekata u nabavci bicikala - grad subvencioniše ekološki vid transporta

Zrenjanin nabavka biciklova

Grad Zrenjanin raspisao je javni poziv za izbor privrednih subjekata u sprovođenju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada. Ovim je učinjen prvi korak u akciji subvencionisanja kupovine bicikala od strane građana, čime naš grad ulazi u red malobrojnih sredina u našoj zemlji koje su se odlučile za takav, višestruko značajan i pozitivan korak.

– Biciklistima u gradu i okolnim naseljima u ovom trenutku na raspolaganju je skoro 35 kilometara samostalnih biciklističkih staza, i po tome Zrenjanin spada među vodeće gradove u Srbiji. Na veoma dobar odjek naišla je i gradnja staze Zrenjanin-Temišvar, uz reku Begej, koja donosi i nove sportsko-rekreativne i cikloturističke perspektive. Želimo da promovišemo biciklizam i kao sredstvo prevoza, ali i kao zdrav način života i rekreacije za sve uzraste – kaže gradonačelnik Salapura

sufinansiaranje kupovine bicikla 1

Za sufinansiranje nabavke bicikala iz ovog javnog poziva opredeljuju se sredstva Odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2021. godinu u iznosu do 1.000.000,00 dinara.

Sredstva za sufinansiranje nabavke bicikala dodeljuju se na osnovu javnog poziva koji će biti raspisan za građane, u iznosu od 5.000,00 dinara sa PDV-om po jednom biciklu.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. Iako sam duboko ušao u 70 – u godinu života, rešio sam da se opredelim i za vožnju bicikla i time doprinesem kako poboljšanju zdravlja, tako i očuvanju ekološke sredine mog dragog i voljenog grada Zrenjanina ❤️

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px