Zrenjanin izdvaja MILION dinara za one koji su rešili da kupe bicikl !

Raspisan javni poziv za izbor privrednih subjekata u nabavci bicikala - grad subvencioniše ekološki vid transporta

Zrenjanin nabavka biciklova

Grad Zrenjanin raspisao je javni poziv za izbor privrednih subjekata u sprovođenju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada. Ovim je učinjen prvi korak u akciji subvencionisanja kupovine bicikala od strane građana, čime naš grad ulazi u red malobrojnih sredina u našoj zemlji koje su se odlučile za takav, višestruko značajan i pozitivan korak.

– Biciklistima u gradu i okolnim naseljima u ovom trenutku na raspolaganju je skoro 35 kilometara samostalnih biciklističkih staza, i po tome Zrenjanin spada među vodeće gradove u Srbiji. Na veoma dobar odjek naišla je i gradnja staze Zrenjanin-Temišvar, uz reku Begej, koja donosi i nove sportsko-rekreativne i cikloturističke perspektive. Želimo da promovišemo biciklizam i kao sredstvo prevoza, ali i kao zdrav način života i rekreacije za sve uzraste – kaže gradonačelnik Salapura

sufinansiaranje kupovine bicikla 1

Za sufinansiranje nabavke bicikala iz ovog javnog poziva opredeljuju se sredstva Odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2021. godinu u iznosu do 1.000.000,00 dinara.

Sredstva za sufinansiranje nabavke bicikala dodeljuju se na osnovu javnog poziva koji će biti raspisan za građane, u iznosu od 5.000,00 dinara sa PDV-om po jednom biciklu.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. Iako sam duboko ušao u 70 – u godinu života, rešio sam da se opredelim i za vožnju bicikla i time doprinesem kako poboljšanju zdravlja, tako i očuvanju ekološke sredine mog dragog i voljenog grada Zrenjanina ❤️

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022