Na Motelu održano 37. takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“ i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“

Zrenjanin - 16. Memorijal "Đula Farkaš Farki"

U utorak 8. avgusta je na Sportsko rekreativnom centru „Motel – Šumica“, održano 37. takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“ i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“.

Pre početka programa, prisutnima se obratila direktorka Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Petrović, kao i organizator Aleksandar Farkaš.

“Želim sve da vas pozdravim u ime Turističke organizacije grada Zrenjanina, gradonačelnika Grada Zrenjanina i gradske uprave. Drago mi je da vidim da ste se okupili u ovolikom broju na ovako prelepoj destinaciji koja kao da je stvorena za događaj ove vrste.

Ovo je 37. manifestacija “Zlatni kotlić” i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“, dakle posle Dana piva manifestacija sa najdužom tradicijom u gradu Zrenjaninu.”, rekla je Sanja Petrović.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da danas prisustvujemo ovoj tradicionalnoj manifestaciji “Zlatni kotlić”. Kada pričamo o kotliću, imali smo u prethodnom periodu razne lokacije gde smo održavali “Zlatni kotlić”, i nekako na predlog direktorice Sanje Petrović vratili smo se na motel, i mogu da vam kažem da je ova i početna destinacija bila kada smo krenuli sa takmičenjem u kuvanju riblje čorbe. 

Ono što mi je velika čast i zadovoljstvo ispred porodice, da su tu prijatelji i ljudi koji su zajedno krenuli sa mojim ocem da osvajaju razna takmičenja u Srbiji, Vojvodini, pa čak i u Republici Srpskoj, Austriji, Mađarskoj i Rumuniji.

Takođe mi je čast i zadovoljstvo što je Grad Zrenjanin prepoznao ulogu mog oca, vašeg prijatelja i našeg sugrađanina, i nastavio je da podržava memorijal, i ovim putem bi hteo da se zahvalim Gradu Zrenjaninu, Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina i svima vama koji ste došli da se družite, i da ovom manifestacijom proslavimo Dane piva, kao i da sledeće godine budemo u još boljem i lepšem izdanju na motelu.”, rekao je Aleksandar Farkaš.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px