Na Motelu održano 37. takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“ i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“

Zrenjanin - 16. Memorijal "Đula Farkaš Farki"

U utorak 8. avgusta je na Sportsko rekreativnom centru „Motel – Šumica“, održano 37. takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“ i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“.

Pre početka programa, prisutnima se obratila direktorka Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Petrović, kao i organizator Aleksandar Farkaš.

“Želim sve da vas pozdravim u ime Turističke organizacije grada Zrenjanina, gradonačelnika Grada Zrenjanina i gradske uprave. Drago mi je da vidim da ste se okupili u ovolikom broju na ovako prelepoj destinaciji koja kao da je stvorena za događaj ove vrste.

Ovo je 37. manifestacija “Zlatni kotlić” i 16. Memorijal „Đula Farkaš Farki“, dakle posle Dana piva manifestacija sa najdužom tradicijom u gradu Zrenjaninu.”, rekla je Sanja Petrović.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da danas prisustvujemo ovoj tradicionalnoj manifestaciji “Zlatni kotlić”. Kada pričamo o kotliću, imali smo u prethodnom periodu razne lokacije gde smo održavali “Zlatni kotlić”, i nekako na predlog direktorice Sanje Petrović vratili smo se na motel, i mogu da vam kažem da je ova i početna destinacija bila kada smo krenuli sa takmičenjem u kuvanju riblje čorbe. 

Ono što mi je velika čast i zadovoljstvo ispred porodice, da su tu prijatelji i ljudi koji su zajedno krenuli sa mojim ocem da osvajaju razna takmičenja u Srbiji, Vojvodini, pa čak i u Republici Srpskoj, Austriji, Mađarskoj i Rumuniji.

Takođe mi je čast i zadovoljstvo što je Grad Zrenjanin prepoznao ulogu mog oca, vašeg prijatelja i našeg sugrađanina, i nastavio je da podržava memorijal, i ovim putem bi hteo da se zahvalim Gradu Zrenjaninu, Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina i svima vama koji ste došli da se družite, i da ovom manifestacijom proslavimo Dane piva, kao i da sledeće godine budemo u još boljem i lepšem izdanju na motelu.”, rekao je Aleksandar Farkaš.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022