SUTRA CEO GRAD BEZ VODE! – Zbog redovnog održavanja trafostanica

Zrenjanin – Prekid vodosnabdevanja

Podelite vest

U utorak 18. oktobra u prepodnevnim časovima doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada kako bi Elektrodistribucija i JKP “Vodovod i kanalizacija“ izvršili neophodne radove na redovnom održavanju i remontu svojih trafostanica odakle se električnom energijom napajaju bunarske pumpe na izvorištu.

U utorak 18. oktobra izvodiće se planirani sinhronizovani radovi Elektrodistribucije Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na redovnom održavanju i remontu svojih trafostanica koje obezbeđuju električnu energiju za napajanje bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

jkp vodovod zrenjanin

Pomenuti neophodni radovi na trafostanicama izvode se sa ciljem da se obezbedi dodatna energetska stabilnost i sigurnost sistema napajanja bunarskih pumpi na izvorištu, a samim tim i stabilnost i sigurnost celokupnog sistema vodosnabdevanja grada.

Planirano je da radovi traju od 8 do 12 časova, kada će doći do prekida napajanja bunarskih pumpi električnom energijom, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. 

Sat vremena nakon završetka radova, prema planu oko 13 časova, doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

 

Zahvaljujući dogovoru dva preduzeća o sinhronizovanim radovima, tako da preduzeća u isto vreme izvode radove na svojim trafostanicama, izbegnuto je da zbog istih dođe u dva navrata do petočasovnog prekida vodosnabdevanja.

Dok traju radovi, zbog nestanka električne energije, van funkcije će biti broj telefona za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 023 534 097, pa za sve potrebne informacije korisnici mogu kontaktirati preduzeće putem besplatne info linije 0800 024 023.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva sugrađane da obezbede dovoljne količine vode neophodne za osnovne potrebe tokom trajanja prekida vodosnabdevanja.

U slučaju ranijeg završetka radova vodosnabdevanje će biti normalizovano pre najavljenog vremena, a u slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px