Završni radovi na kraku između Ulice Žarka Zrenjanina i Mihajlovačkog druma

Zrenjanin – Rehabilitacija puta

Podelite vest

Putari nastavljaju s intenzivnim radovima i u novembru, s obzirom da povoljni vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Uz radove na tri lokacije na državnom putu I-B reda, između Žitnog trga u Zrenjaninu i raskrsnice s putem ka Orlovatu/Lukićevu, u toku su i radovi na rehabilitaciji kompletne trase ranije izgrađene obilaznice oko Zrenjanina, ukupne dužine 4,9 kilometara. Radovi obuhvataju sva tri kraka i pet kružnih raskrsnica, zamenu dotrajalog asfaltnog sloja i ojačanje i uređenje bankina, a njihovim završetkom ranije izgrađeni deo obilaznice oko Zrenjanina biće istog kvaliteta kao novootvorena deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma.

Završene su deonice od kružne raskrsnice na Bagljašu ka starom aradačkom drumu do kružne raskrsnice u Železničkoj ulici (kod pogona “Fulgara”) i od te lokacije do naredne kružne raskrsnice u Ulici Žarka Zrenjanina. Na ovim delovima obilaznice ponovo je uspostavljen saobraćaj, a trenutno su u toku završni radovi na trećem kraku, između Ulice Žarka Zrenjanina i Mihajlovačkog druma i on je zatvoren za saobraćaj. Radovi na samim kružnim raskrsnicama biće izvedeni u narednoj fazi.

Vrednost ove investicije, još jedne u nizu većih investicija u putnu infrastrukturu na teritoriji grada Zrenjanina u toku ove godine, iznosi 260 miliona dinara, a finansira je JP “Putevi Srbije”. Planiran rok završetka svih radova je 31. decembar 2022. godine, u skladu s vremenskim prilikama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

izvor: zrenjanin.rs

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px