Proglašenjem pobednika u kuvanju riblje čorbe i izložbom pasa zatvoreni sedmi „Dani Kleka“

Klek - Završeni sedmi "Dani Kleka"

Juče se u Kleku završila manifestacija Dani Kleka koja je trajala tri dana, od petka 30. juna do nedelje 2. jula. Manifestacija se ove godine održala sedmi put, posle trogodišnje pauze zbog korone, i ove godine broji rekordan broj posetioca. Program je bio raznovrstan, za sve generacije i sve uzraste.

Mi se ove godine okupljamo sedmi put kako bi smo obeležili manifestaciju Dani Kleka. Imali smo mali prekid usled korone, međutim ove godine uspešno nastavljamo. Tri dana u Kleku, od 30. juna do 2. jula, će naši posetioci moći da uživaju u raznovrsnom programu kulture, sporta i zabave. U petak je program bio uglavnom namenjen za mlađe generacije, od maskembala pa sve do predstave i sportskih poligona. Na kraju smo imali pesničko veče, gde su deca učestvovala u recitovanju. Kao i svake godine, u petak uveče smo imali i vatromet.“

„U subotu smo imali novinu, a to je Festival rakije u Kleku koji je bio veoma uspešan sa čak 270 uzoraka. Okupili smo veliki broj naših građana a i građana iz cele Srbije. Imali smo i nekoliko uzoraka rakije iz Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije. Nakon toga smo imali folklor, gde je učestvovao KUD „Pionir“, kao i beogradsku predstavu „Sve o ženama“.

Treći i poslednji dan, u nedelju, imali smo takmičenje u ribolovu a kasnije i u kuvanju riblje čorbe, gde smo proglasili pobednika Antal Kiš iz Mihajlova, i kao poslednja stavka u današnjem danu ostaje izložba pasa. Mislim da smo napravili jednu veoma uspešnu manifestaciju koja je bila veoma posećena, a i vreme nas je poslužilo.

Zahvalio bih se Gradu Zrenjaninu koji nam je dodelio sredstva, kao i samoj mesnoj zajednici bez koje ovo ne bi bilo. Imamo i niz sponzora koji su imali veliku ulogu u ostvarivanju ovakve manifestacije.“, rekao je Goran Marković, predsednik Saveta mesne zajednice Klek.

Na samom kraju su proglašeni pobednici u kuvanju riblje čorbe. Treće mesto je osvojila Arašev Smiljka iz Zrenjanina, drugo mesto je osvojio Dragan Lukić iz Zrenjanina a ovogodišnji pobednik je bio Antal Kiš iz Mihajlova.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022