Evo kako izgleda završen stambeni objekat u Kleku vredan 960.000 evra! [FOTO]

Klek – stanovi

Podelite vest

Ekipa portala volimzrenjanin.com ovih dana je obišla novi stambeni objekat u Kleku i kako se može videte na našim fotografijama polako ali sigurno privodi se kraju gradnja ovog objekta sa 25 stambenih jedinica koji Grad Zrenjanin realizuje u saradnji s Komesarijatom za izbeglice.

stanovi za izbeglice u kleku 001
Stambeni objekat u Kleku
stanovi za izbeglice u kleku 002
Stambeni objekat u Kleku

Kako smo mi informisani, zgrada je kompletno gotova, kako spolja tako i iznutra a ostalo je još samo da se uredi parking prostor ispred zgrade, prilazni put i zelene površine te da se odredi datum svečane dodele ključeva novim stanarima.

Stanovi su namenjeni izbeglim i interno raseljenim licima sa prostora nekadašnje Jugoslavije, kao i sa prostora Kosova i Metohije.

U okviru Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji koji se finansira sredstvima Evropske banke u saradnji sa jedinicom za upravljanje projektima Vlade Republike Srbije, izgrađen je objekat u vrednosti od 960.000 evra gde će biti smešteno 25 porodica.

Da podsetimo još 21. februara je na sajtu grada Zrenjanina i Komesarijata za izbeglice objavljen spisak dobitnika 25 stanova namenjenih izbeglim i raseljenim licima u zgradi u Kleku koji će nakon šest meseci zakupa moći da otkupe stan za 50% manju cenu u odnosu na tržišnu.

Radove u Kleku, na objektu spratnosti P+3, bruto površine 1665,32 kvadratna metra, izvode novosadska preduzeća “Inobačka”, “Arhikom” i “BMC Connect”.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022