Evo kako izgleda završen stambeni objekat u Kleku vredan 960.000 evra! [FOTO]

Klek – stanovi

Podelite vest

Ekipa portala volimzrenjanin.com ovih dana je obišla novi stambeni objekat u Kleku i kako se može videte na našim fotografijama polako ali sigurno privodi se kraju gradnja ovog objekta sa 25 stambenih jedinica koji Grad Zrenjanin realizuje u saradnji s Komesarijatom za izbeglice.

stanovi za izbeglice u kleku 001
Stambeni objekat u Kleku
stanovi za izbeglice u kleku 002
Stambeni objekat u Kleku

Kako smo mi informisani, zgrada je kompletno gotova, kako spolja tako i iznutra a ostalo je još samo da se uredi parking prostor ispred zgrade, prilazni put i zelene površine te da se odredi datum svečane dodele ključeva novim stanarima.

Stanovi su namenjeni izbeglim i interno raseljenim licima sa prostora nekadašnje Jugoslavije, kao i sa prostora Kosova i Metohije.

U okviru Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji koji se finansira sredstvima Evropske banke u saradnji sa jedinicom za upravljanje projektima Vlade Republike Srbije, izgrađen je objekat u vrednosti od 960.000 evra gde će biti smešteno 25 porodica.

Da podsetimo još 21. februara je na sajtu grada Zrenjanina i Komesarijata za izbeglice objavljen spisak dobitnika 25 stanova namenjenih izbeglim i raseljenim licima u zgradi u Kleku koji će nakon šest meseci zakupa moći da otkupe stan za 50% manju cenu u odnosu na tržišnu.

Radove u Kleku, na objektu spratnosti P+3, bruto površine 1665,32 kvadratna metra, izvode novosadska preduzeća “Inobačka”, “Arhikom” i “BMC Connect”.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px