Projekat se izvodi u saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Zrenjanina i „Čistoće i zelenila“

Zrenjanin - JKP "Čistoća i zelenilo"

Ozelenjavanje Zrenjanina

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i v.d. direktora JKP “Čistoća i zelenilo” Nemanja Milinković prisustvovali su danas završnoj fazi radova na podizanju nove zelene površine u naselju Bagljaš, na potezu od ulice Bogdana Teodosina do ulaza u tržni centar BIG.

Projekat se izvodi u saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Zrenjanina i „Čistoće i zelenila“.

Prethodno je, u okviru njega, na delu Bulevara Veljka Vlahovića, od ulice Zdravka Čelara do kružnog toka, posađeno stotinak novih sadnica platana.

-Želimo da što više ozelenimo naš grad, pa smo prethodno uredili park u naselju Putnikovo. Posle radova na Bagljašu, sledeće nedelje krećemo sa pejzažnim uređenjem prostora od Žutog do Pešačkog mosta, uz reku Begej – najavio je danas Simo Salapura.

Iz JKP “Čistoća i zelenilo” su saopštili da je nakon radova u okviru pomenutog projekta, zahvaljujući oplemenivanju zelenila, pomenuti deo Bagljaša dobio novi, lepši izgled.

Današnjem događaju prisustvovali su i predsednik Odbora za zaštitu životne sredine u Skupštini AP Vojvodine Ljubomir Mišćević, član tog odbora Darko Bađok i predsednica Zelene parlamentarne grupe APV Stanislava Hrnjak.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *