Završen projekat Ministarstva za zaštitu životne sredine ozelenjavanje Zrenjanina

Zrenjanin - JKP "Čistoća i zelenilo"

Ozelenjavanje Zrenjanina

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i v.d. direktora JKP “Čistoća i zelenilo” Nemanja Milinković prisustvovali su danas završnoj fazi radova na podizanju nove zelene površine u naselju Bagljaš, na potezu od ulice Bogdana Teodosina do ulaza u tržni centar BIG.

Prethodno je, u okviru njega, na delu Bulevara Veljka Vlahovića, od ulice Zdravka Čelara do kružnog toka, posađeno stotinak novih sadnica platana.

-Želimo da što više ozelenimo naš grad, pa smo prethodno uredili park u naselju Putnikovo. Posle radova na Bagljašu, sledeće nedelje krećemo sa pejzažnim uređenjem prostora od Žutog do Pešačkog mosta, uz reku Begej – najavio je danas Simo Salapura.

Projekat se izvodi u saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Zrenjanina i „Čistoće i zelenila“.

Iz JKP “Čistoća i zelenilo” su saopštili da je nakon radova u okviru pomenutog projekta, zahvaljujući oplemenivanju zelenila, pomenuti deo Bagljaša dobio novi, lepši izgled.

Današnjem događaju prisustvovali su i predsednik Odbora za zaštitu životne sredine u Skupštini AP Vojvodine Ljubomir Mišćević, član tog odbora Darko Bađok i predsednica Zelene parlamentarne grupe APV Stanislava Hrnjak.

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Prvi do vesti iz Zrenjanina“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022