Zatvoren saobraćaj pored industrijske zone “Jugoistok” deo puta Zrenjanin-Beograd!

Zrenjanin – ZATVOREN PUT!

Podelite vest

Radovi na deonici državnog puta - zatvoren saobraćaj pored industrijske zone “Jugoistok”, radovi i na kružnoj raskrsnici na obilaznici

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je da su nastavljeni radovi na pojačanom održavanju državnog puta I B reda broj 13, na deonici Zrenjanin – Ečka, i to na deonici pored industrijske zone “Jugoistok”.

Od juče popodne saobraćaj je obustavljen od kružnog toka na ulazu u Zrenjanin iz pravca Ečke, do priključka za preduzeće “Alpin”. Alternativni putni pravac je kroz industrijsku zonu “Jugoistok”.

Takođe, onemogućen je i ulaz na državni put iz smera Pančevačke ulice. Kako najavljuju izvođači, preduzeće “Štrabag”, planirano trajanje radova je 39 dana, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U okviru istog projekta rehabilitacije državnog puta I B reda broj 13, u toku su i radovi u zoni Žitnog trga, gde se saobraćaj odvija usporeno, a onemogućen je pristup vozilima iz Ulice Đurđa Smederevca i kretanje kroz Žitni trg.

U okviru istog projekta rehabilitacije državnog puta I B reda broj 13, u toku su i radovi u zoni Žitnog trga, gde se saobraćaj odvija usporeno, a onemogućen je pristup vozilima iz Ulice Đurđa Smederevca i kretanje kroz Žitni trg.

Vidljive su i konture i prilazne saobraćajnice kružnoj raskrsnici u Prvomajskoj ulici, koja se gradi na delu obilaznice kroz gradnulički atar. U odnosu na dosadašnji pravac, vozila koja se budu iz Prvomajske ulice uključivala na buduću obilaznicu, činiće to skretanjem levo ka kružnom toku, a vozila koja budu dolazila s atarskog puta iz pravca poteza “Marjanov brod”, na kružnu raskrsnicu uključivaće se skretanjem u desno. 

Na toj trasi u toku su radovi na postavljanju ivičnjaka na kružnoj raskrsnici i prilaznim saobraćajnicama i pripremi podloge za asfaltiranje, a dovršeni delovi puta praktično su spojeni. Radove izvodi preduzeće “Vojvodinaput – Bačkaput” iz Novog Sada, čiji su radnici i mehanizacija angažovani od strane investitora, JP “Putevi Srbije”. 

Izvor: Grad Zrenjanin

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Зрењанин град актуелности“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px