Vredna kineska donacija za Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju “Rusanda” Melenci

Melenci – Rusanda

Podelite vest

Dana 24.1.2023. imali smo čast da ugostimo rukovodstvo kompanije DOO “HealthCare Europe” i tom prilikom uručena nam je donacija u vidu 20 dušeka za potrebe naše ustanove.

Ovim putem želimo da iskažemo veliku zahvalnost kompaniji koja je prepoznala Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju “Rusanda” Melenci kao jednog od lidera u domenu fizikalne medicine i rehabilitacije.

rusanda melenci 24012023
rusanda melenci 24012023 2

Ovakav vid donacije daje nam podsticaj da se i dalje trudimo i ulažemo napor kako bismo korisnicima naših usluga obezbedili što bolju i kvalitetniju negu.

HealthCare Europe DOO, ćerka kompanija kineskog giganta i svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene, posluje u Srbiji od 2012.godine, a danas predstavlja priznato i prepoznatljivo ime u svetu proizvoda za spavanje širom Srbije i sveta.

Fabrika se nalazi u Rumi i prostire se na više od 60.000 m2 , a širok asortiman dušeka, naddušeka i jastuka od memorijske pene postao je sinonim za kvalitetan san, zahvaljujući konstantnim tehnološkim inovacijama, brojnim ekspertima i posvećenosti.

Kompanija HealthCare Europe DOO trudi se da u svakom trenutku promoviše humanost i solidarnost, pa su brojne donacije upućene različitim ustanovama širom zemlje, a ovakvi humani gestovi će se nastaviti i u budućnosti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022