Oglasio se i Vodovod: Sanirana havarija u Savezničkoj ulici, saopštenje!

Zrenjanin – Saopštenje vodovoda

Podelite vest

Nakon uspešno izvedenih radova na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u Savezničkoj ulici i vraćanja raskopane putne površine u prvobitno stanje, od subote 16. jula ponovo je omogućeno kretanje motornih vozila kroz celu pomenutu ulicu.

Delovi asfalta koji su se odronili usled dejstva podzemnih voda doveli su do većeg oštećenja kanalizacione mreže ispod površine puta u Savezničkoj ulici u neposrednoj blizini raskrsnice pomenute i ulice Cara Dušana.

Zbog potrebe izvođenja radova na sanaciji pomenute havarije deo Savezničke ulice je bio zatvoren za kretanje motornih vozila.

Nakon što su radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspešno okončali obimne radove na sanaciji nastalih oštećenja na kanalizacionoj mreži i nakon što je izvršeno asfaltiranje puta na mestu gde su vršeni radovi, odnosno njegovo vraćanje u prvobitno stanje, od subote 16. jula omogućeno je kretanje motornih vozila kroz celu Savezničku ulicu.

Stoji u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin koje potpisuje mr Siniša Gajin, dipl.inž.men rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija ove firme.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022