Brzom intervencijom Vodovoda sanirana havarija u melencima

MELENCI – SANIRANA HAVARIJA

Pravovremenom i brzom intervencijom sprečeno je izlivanje otpadnih voda, zaštićena kanalizaciona mreža od oštećenja, sanirana havarija na crpnim stanicama i normalizovan celokupni sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda u Melencima.

Nakon prijave da je došlo do problema u funkcionisanju kanalizacione mreže u naseljenom mestu Melenci, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, koje su zadužene za održavanje iste, su izašle na teren i utvrdile da je usled havarije došlo do prestanka rada dve crpne stanice kanalizacionog sistema koje pripadaju fekalnoj liniji koju koristi celo naseljeno mesto.

vodovod i kanalizacija zrenjanin

Prestanak rada pomenutih crpnih stanica onemogućio je prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda u većem delu naseljenog mesta. Usled pomenutog došlo je do taloženja otpadnih voda u kanalizacionom sistemu što je moglo da prouzrokuje njihovo izlivanje po javnim površinama kao i u objektima korisnika, ali i da ugrozi funkcionisanje celokupnog kanalizacionog sistema u Melencima.

Pravovremenom i brzom intervencijom uz angažovanje specijalizovanog vozila za odgušenje kanalizacione mreže (VOMA) nataložene otpadne vode su iscrpljene iz sistema, što je sprečilo pomenuto izlivanje, zaštitilo mrežu od oštećenja i omogućilo da se u što kraćem roku izvrši sanacija pumpi crpnih stanica i potisnog cevovoda i time celokupni sistem prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda u naseljenom mestu normalizuje i u potpunosti stavi u funkciju.

Stoji u saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px