Brzom intervencijom Vodovoda sanirana havarija u melencima

MELENCI – SANIRANA HAVARIJA

Pravovremenom i brzom intervencijom sprečeno je izlivanje otpadnih voda, zaštićena kanalizaciona mreža od oštećenja, sanirana havarija na crpnim stanicama i normalizovan celokupni sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda u Melencima.

Nakon prijave da je došlo do problema u funkcionisanju kanalizacione mreže u naseljenom mestu Melenci, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, koje su zadužene za održavanje iste, su izašle na teren i utvrdile da je usled havarije došlo do prestanka rada dve crpne stanice kanalizacionog sistema koje pripadaju fekalnoj liniji koju koristi celo naseljeno mesto.

vodovod i kanalizacija zrenjanin

Prestanak rada pomenutih crpnih stanica onemogućio je prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda u većem delu naseljenog mesta. Usled pomenutog došlo je do taloženja otpadnih voda u kanalizacionom sistemu što je moglo da prouzrokuje njihovo izlivanje po javnim površinama kao i u objektima korisnika, ali i da ugrozi funkcionisanje celokupnog kanalizacionog sistema u Melencima.

Pravovremenom i brzom intervencijom uz angažovanje specijalizovanog vozila za odgušenje kanalizacione mreže (VOMA) nataložene otpadne vode su iscrpljene iz sistema, što je sprečilo pomenuto izlivanje, zaštitilo mrežu od oštećenja i omogućilo da se u što kraćem roku izvrši sanacija pumpi crpnih stanica i potisnog cevovoda i time celokupni sistem prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda u naseljenom mestu normalizuje i u potpunosti stavi u funkciju.

Stoji u saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022