INTERVJU: Dr Ye Xiaojun, vlasnik novog salona za kinesku masažu “KANG MEI” u Zrenjaninu [VIDEO]

Zrenjanin - Dr Ye Xiaojun

Zašto ste odlučili da živite u Srbiji? Glavni razlog dolaska je da detetu obezbedim bezbrižnije odrastanje i edukaciju. Kineska deca troše previše energije i vremena u učenju i smatram da je takvo detinjstvo za njih previše zamorno.

Koliko dugo ste u Srbiji? Kakav je vaš utisak o Srbiji? Zapravo, u Srbiji sam skoro godinu dana. U proteklih godinu dana srpski narod sam doživeo kao veoma pošten i izrazito ljubazan, baš kao i kineski narod u Srbiji. Stekao sam mnogo prijatelja, koji mi sa velikim entuzijazmom pomažu u mom poslu i svakodnevnom životu. Takođe, veoma mi se sviđaju klima i hrana u Srbiji, pa se nadam da ću zajedno sa svojom porodicom lepo živeti i raditi u ovoj zemlji.

Kojim poslom se bavite u Kini? Odgovor: Ja sam doktor tradicionalne kineske medicine i bavim se ovom profesijom više od 30 godina. U Kini sam stručnjak u oblasti reumatizma i primenjujem jedinstvene tretmane za rešavanje bolova u vratnom i lumbalnom delu kičme, ramenima, kolenima, laktovima i bolove izazvane istegnućem mišića. Ovakvi programi su mnogo pomogli nebrojenim pacijentima da se reše bola.

Pored toga, postoje značajne mogućnosti lečenja ginekoloških problema kao što su bolne i  neredovne menstruacije i ciste dojke.

Želim da pomenem da primenjujem veoma dobru metodu za iznenadne povrede kao što su sportska uganuća, koja povređenom omogućava da se nakon 10-ak dana vrati normalnim aktivnostima.

(Npr. 26. novembra prošle godine 14-godišnji mladić iz srpskog juniorskog košarkog tima se povredio, tako što je na treningu ozbiljnije uganuo skočni zglob. Doktor mu je preporučio stavljanje gipsa na zglob i mirovanje tri meseca kako bi se oporavio od povrede. Njegovi roditelji su preko preporuke stupili u kontakt sa mnom, i u roku od samo 5 dana, pomogao sam mladiću da se vrati normalnim aktivnostima.) Verujem da ću svojom jedinstvenom tehnikom pomoći ljudima u Srbiji koji vole sport ali su povređeni.

dr ye xiaojun
Dr Ye Xiaojun

NAPOMINJEMO: Gospodin Ye Xiaojun neće lečiti i raditi kao lekar u Srbiji, već će jedinstvenom kineskom masažom i tradicionalnim metodama pomagati ljudima.

Kako navodi Dr Ye Xiaojun, on će za masažu koristiti eterična ulja koja potiču iz drevne Kine, koja su se dokazala kroz više od 600 godina primene.

Upotreba jedinstvene akupunkture i meridijanske masaže pomogla je milionima ljudi koji pate od raznih bolova i mnogima je donela olakšanje. Ovaj salon je pravo rešenje za vas ako patite od kratkotrajnih ili dugotrajnih bolova.

Radno vreme je od ponedeljka do subote od 9 do 17 časova, dok je nedeljom zatvoreno. Broj telefona za rezervacije je 0601332804, a salon se nalazi na adresi Brigadira Ristića 2A/7 (Kod foto Avale – nekadašnji „Borsalino“).

Kliknite na VIDEO da pogledate ceo intervju:

CENOVNIK USLUGA

Telefon za zakazivanje: 0601332804

KANG MEI

Kineska masaža
Kineska tradicionalna masaža
  • 45 minuta – cena 2000 dinara (uključujući 15 minuta upotrebe ventuze)
  • 60 minuta – cena 2500 dinara (uključujući 15 minuta Kineske moksibustije)
  • 90 minuta – cena 3500 dinara (uključujući 30 minuta Kineske moksibustije)

KANG MEI

Kineska masaža
Paket kupona (jednočasovna kineska masaža)
  • 5 masaža – cena 10000 dinara
  • 10 masaža – cena 18750 dinara
  • 20 masaža – cena 35000 dinara

KANG MEI

Kineska masaža
Kupiranje i kineska moksibustija
  • 15 minuta – cena 1000 dinara
  • 30 minuta – cena 1800 dinara
  • Kineska moksibustija: 15 minuta – cena 1200 dinara - 30 minuta – cena 2200 dinara

Tradicionalno kinesko analgetičko eterično ulje, jedna boca (10ml) – 10000 dinara

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px