Više od plesa – Pariz Dance Now 2023.

Zrenjanin – Pariz Dance Now

Treći dan nezaboravnog puta u okviru takmičenja u Parizu, 09.05.2023. prikazaće Vam grad ljubavi i svetlosti iz jednog sasvim drugog ugla, uz razmenu iskustava, nova prijateljstva i uzbuđenje pred plesni nastup.

Panoramski obilazak Pariza upoznaće Vas sa veličanstvenim Trgom Republike, Vandoom, Trgom Konkord, Trgom Trokadero i naravno čuvenom Avenijom Jelisejska polja.

ajfel free
Pariz - Dance Now

Niko neće ostati imun na velelepni prizor Trijumfalne kapije, niti na pogled na prostrana Marsova polja sa bezvremenske  Ajfelove kule.

U blizini Luvra, nalaze se vrtovi Kraljevske Palate (Palays Royal), koja je sa svih strana okružena delovima ovog kraljevskog kompleksa, a širom sveta je čuvena kao jedna od najlepših bašti, sa 4 reda duplih zasada drveća  uvek pod konac četvrtasto orezanih, a najlepša je upravo s’proleća kada cvetaju magnolije okružene narcisima.

notr dam free
Pariz - Dance Now
pariz instagram
Pariz - Dance Now

Sledi Latinska četvrt, jedan od najšarmantnijih kutaka Pariza, čije je ime nastalo još u srednjem veku, kada su studenti Sorbone koristili latinski kao studijski jezik. Nezaobilazna je sa svojim kafićima, restoranima, turistima, studentima, vrtovima, muzejima, i prodavnicama, ali i čuvenim Panteonom i prekrasnim Luksemburškim vrtovima.

Treći dan Pariz Dance Now rute, završava se obilsakom Notr Dama gotske katedrale jedinstvene lepote, smeštene na gradskom ostrvu, pored koga protiče reka Sena. Katedrala je podignuta uz negodovanje naroda, zatim rušena i zanemarena tokom Francuske revolucije, da bi konačno postala jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija grada.

Ovo možda jeste samo jedan dan Pariz Dance Now takmičenja 2023, ali je i uspomena koja će obojiti svaki naredni dan života.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px