Više od 1500 prodatih palačinki na humanitarnom događaju za Anitu Pager održanom u Mužlji [FOTO]

Mužlja- 1500 palačinki za Anitu Pager

Da se na muci poznaju junaci, svedoči i jučerašnji humanitarni Festival palačinki u Mužlji, gde se u nekoliko navrata u redovima moralo strpljivo čekati za kupovinu ove slatke poslastice.

A sve sa jednim ciljem – da se pomogne mladoj sugrađanki, Aniti Pager, koja je pre pet godina pala sa drugog sprata i ostala nepokretna.

Organizatori su potajno priželjkivali, da će uspeti da prodaju hiljadu palačinki, međutim njihove želje su premašene: prodato je više od 1500 ovog slatkog specijaliteta i prikupljeno je 181.000 dinara pomoći!

Ovo je svakako dokaz da dobri i humani ljudi, osobe velikog srca postoje i kada se sve složimo oko jednog cilja – uspeh, u ovom slučaju, ozdravljenje će pokucati na vratima.

-Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su prepoznali poruku ovog humanitarnog događaja i strpljivo čekali više minuta u redu, kako bi doprineli uspehu ovog lepog i dobrog gesta. Hvala mladim Mužljancima, animatorima, članovima Omladinskog Foruma, zatim ženama iz Opštinske humanitarne organizacije (OHO) LJUBAV iz Kovačice, koje su satima mešale smešu, pekle i punile palačinke i sve to sa toliko elana, da se zaista možemo ugledati na njih. U pomoć su nam pritekle i članice Udruženja „Remus“, Kluba Žena, Ženskog Foruma, nastavnice Osnovne škole „Servo Mihalj“, ali i mnogi drugi i sa ponosom možemo istaći da je Mužlja u subotu bila centar dobročinstva – istakli su organizatori.

Na veliko iznenađenje svih, festival je posetila i Anita, koja se zajedno sa svojim roditeljima, zahvalila svima na nesebičnoj podršci.

-Mnogo sam srećna i srce mi je puno kada pogledam koliko dobrih ljudi je došlo da mi pomogne. Ovo me još više podstiče da nastavim borbu i da ispunim dato obećanje roditeljima, baki i deki, da ću uskoro ponovo moći da hodam – rekla nam je Anita, kojoj osmeh nije silazio sa lica.

Piše: Tivadar Borbelj

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022