Veslačice Nađa Kikinđanin, Ines Jocić i Iva Kostin osvojile zlatne medalje! [FOTO]

Zrenjanin – Zlatne devojke Nađa, Ines i Iva

Podelite vest

Nakon samo godinu dana treniranja do zlatnih medalja!

veslaci begej zrenjanin 005
Nađa Kikinđanin, Ines Jocić i Iva Kostin
veslaci begej zrenjanin 001
Nađa Kikinđanin, Ines Jocić i Iva Kostin

Tri mlade devojčice iz veslačkog kluba “Begej 1883”, nedavno su nastupile na prvom takmičenju u sezoni, koje je održano u Beogradu. Sve tri su u svojim kategorijama osvojile zlatne medalje,

“Pored Milovana Antonovića, koji je glavni trener, ja sam pomoćni trener u veslačkom klubu “Begej 1883”. Danas su sa nama devojke, koje nastupaju u kategoriji pionirki, što je ujedno najmlađa kategorija. Na prvom takmičenju u ovoj veslačkoj sezoni, sve tri su u svojim disciplinama osvojile zlatne medalje. Pored njih, imamo oko dvadesetak dece, koja redovno treniraju veslanje. Ovaj sport nje generalno popularan među decom, ali voleli bismo da više dece trenira. Samim tim bi imali više onih, koji bi učestvovali na takmičenjima. Radićemo na tome da uključimo sve više dece”, naglasila je portal volimzrenjanin.com, pomoćni trener Ana Milinković.

Iva i Ines su osvojile zlato u kategoriji dubl.

“Veslanje treniram godinu dana, i veoma srećna što sam počela ovim da se bavim, jer sam upoznala nove drugare. Ovde mi je jako lepo. Na takmičenju sam u discipline “skif” za pionirke osvojila zlato. Zadovoljna sam rezultatom, jer sam dosta napredovala u odnosu na prošlu godinu. Planiram da uspesi budu još mnogo veći”, istakla je Nađa Kikinđanin.

“Ja sam krenula da treniram veslanje prošle godine u martu. Prošle godine sam išla na nekoliko takmičenja, a evo na prvom ove godine sam osvojila zlato. Takmičenje je bilo u Beogradu na Adi. Takmičili smo se u kategoriji pionirki. Zadovoljna sam uspehom”, zaključuje Iva Kostin.

“Pre godinu dana sam na predlog svoje drugarice i ja počela da treniram veslanje. Kada sam probala, veoma mi se svidelo, i odlučila sam da nastavim da treniram. U Beogradu sam osvojila zlato, za dubl koji sam vozila sa Ivom.  Želim da pozovem što više mladih da nam se pridruže, i dođu da treniraju”, poručila je Ines Jocić.

“15. aprila nam je 139 rođendan kluba. Pre nekolika nedelja smo dobili donaciju iz Nemačke, u pitanju je osmerac, prvi u istoriji kluba. To će biti prilika da za vikend napravimo promociju osmerca. Napravićemo okupljanje povodom rođendana, doći će nam bliski ljudi. Nažalost ne zna se tačan broj Zrenjaninaca koji su prošli kroz ovaj klub, ali to je podatak koji bi svi voleli da saznamo”, istakao je predsednik kluba, Dane Lužaić.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022