Veselo i šareno u cvećari „Jasmin“!

Zrenjanin – Cvećara Jasmin

Podelite vest

Veselo i šareno u našoj cvećari „Jasmin“! Uskoro nam stižu praznici! Ukrasite svoj dom najlepšim dekoracijama kako bi ste Božić i Novu godinu dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi.

Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom, unosi sreću i radost, i podrazumeva okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje doma i poslovnog prostora ikebanama i drugim vidom novogodišnje dekoracije.

Kako bi ste nastupajuće praznike dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi,  pravo mesto da posetite za vas je naša cvećara „Jasmin“ (Svetosavska br. 2).

Naše prelepe ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka, izbor je na vama, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete onu pravu, za vas ili vaše najbliže. Cene ikebana kreću se od 800-1500 dinara.

Kontakt telefon za sve informacije je 023/536-772. Radno vreme je ponedeljak -petak od 7-20 časova, a subotom od 8-16 časova.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022