IMA LI KRAJA? Vandali ponovo oštetili klupe za povijanje beba u Karađorđevom parku!

Zrenjanin - Vandali oštetili klupe

Nekada davno, nedaleko od centra Zrenjanina na oko 5ha, zasađeno je drveće, napravljene staze, a park je opasan bodljikavom živom ogradom, a u sam park se ulazilo kroz kapije. Kasnije je ograda uklonjena, i Karađorđev park je dobio oblik koji i danas ima.

Zahvaljujući ideji Zrenjaninca, Borisa Pavlova, u parku je napravljena Aleja velikana, na obodu parka nikla je i hala „Medison”, kasnije je park dobio i dečje igralište i trim stazu a od nedavno, tačnije od 12. maja 2022. incijativom grada i JKP „Čistoća i zelenilo“, grad je dobio klupe za majke sa decom u akciji nazvanoj „Bebama i majkama od srca“.

Klupe su postavljene na lokacijama Kralja Aleksandra I Karađorđevića, u Karađorđevom parku, na Trgu Dositeja Obradovića i u parku kod spomen obeležja na Bagljašu.

Na žalost, kako nam javljaju naši čitaoci, jedna klupa u Karađorđevom parku je nedavno oštećena (nepoznati počinioci su uspeli da otkinu celu jednu dasku sa klupe za povijanje) ali je, kako saznajemo, jedan naš sugrađanin sam popravio klupu i postavio dasku koja nedostaje.

Jutros je ista klupa PONOVO OŠTEĆENA i opet je otkinuta ista daska!

Postavljamo pitanje svima nama: Šta nam se kao društvu dešava? Kuda idemo i da li smo sami krivi ako svojim (ne)delima dajemo primer svojim komšijama, prijateljima i pre svega deci?

MOLIMO SVE KOJI ČITAJU OVU VEST DA APELUJU NA SVOJU DECU, NA SVOJE PRIJATELJE DA NE ČINE OVAKVE STVARI I DA ZAJEDNO DAMO SVI SVOJ DOPRINOS U OČUVANJU NAŠEG GRADA!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022