Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ poslato 5 miliona računa! Da li ih trebate čuvati?

Zrenjanin – Uzmi račun i pobedi

Podelite vest

Mnogi su postavili pitanje koliko je minimum potrebno poslati računa da bi se učestvovalo? Odgovor je da je samo jedan skeniran i poslat račun dovoljan da bi ste ušli u trku za jedan od 10 stanova u Beogradu.

Podsećamo da je vrednost stanova ćak 1,7 miliona evra.

Za poslednji 10 dana, od kad je startovala nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“, građani su skenirali i putem aplikacije poslali više od 5 miliona fiskalnih računa a impozantna je i brojka da je registrovano čak 200.000 korisnika. Uzgred, na jednom mobilnom uređaju možete registrovati više korisnika u svega par jednostavnih poteza.

Kako se ovaj put sve dešava elektronski pre svega je potrebno da instalirate aplikaciju koja se baš tako i zove na Play prodavnici ili App store-u „Uzmi račun i pobedi“ a preko koje ćete skenirati i unositi QR kod.

Svaki fiskalni račun učestvuje u igri, bez obzira na iznos (nemojte smarati kasirke da vam za 3 bombone izdaju 3 računa).

Kada pravilno unesete QR kod imate opciju da pregledate sve svoje skenirane račune (klikom na opciju „Moji računi“) što bi značilo da RAČUNI NE MORAJU DA SE ČUVAJU u papirnom obliku!

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ je organizovana u cilju suzbijanja sive ekonomije, a Vlada Republike Srbije veruje da će i novi ciklus, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022