Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ poslato 5 miliona računa! Da li ih trebate čuvati?

Zrenjanin – Uzmi račun i pobedi

Podelite vest

Mnogi su postavili pitanje koliko je minimum potrebno poslati računa da bi se učestvovalo? Odgovor je da je samo jedan skeniran i poslat račun dovoljan da bi ste ušli u trku za jedan od 10 stanova u Beogradu.

Podsećamo da je vrednost stanova ćak 1,7 miliona evra.

Za poslednji 10 dana, od kad je startovala nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“, građani su skenirali i putem aplikacije poslali više od 5 miliona fiskalnih računa a impozantna je i brojka da je registrovano čak 200.000 korisnika. Uzgred, na jednom mobilnom uređaju možete registrovati više korisnika u svega par jednostavnih poteza.

Kako se ovaj put sve dešava elektronski pre svega je potrebno da instalirate aplikaciju koja se baš tako i zove na Play prodavnici ili App store-u „Uzmi račun i pobedi“ a preko koje ćete skenirati i unositi QR kod.

Svaki fiskalni račun učestvuje u igri, bez obzira na iznos (nemojte smarati kasirke da vam za 3 bombone izdaju 3 računa).

Kada pravilno unesete QR kod imate opciju da pregledate sve svoje skenirane račune (klikom na opciju „Moji računi“) što bi značilo da RAČUNI NE MORAJU DA SE ČUVAJU u papirnom obliku!

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ je organizovana u cilju suzbijanja sive ekonomije, a Vlada Republike Srbije veruje da će i novi ciklus, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px