Uspeo 2. ZR OCR trening u organizaciji Sportskog udruženja „Vežbaonica za velike i male“ [FOTO]

Zrenjanin - OCR TRENING #2

Učešćem velikog broja takmičara po moglo bi se reći savršenom vremenu, danas je u organizaciji Sportskg udruženja „Vežbaonica za velike i male“ održan drugi ZR OCR Trening. Ekipa informativnog portala volimzrenjanin.com donosi vam bogat izveštaj sa ovog lepog sportsko-rekreativnog događaja.

Kako navode iz ovog udruženje, ova vrsta trke postaje sve popularnija u Srbiji, a novina ove godine je da su jednoglasno  odlučili da ovaj trening bude namenjen kako starijima tako i onim najmlađima.

Pokretač ove incijative i osnivač ovog sve popularnijeg načina treniranja, Dejan Vukonjanski, za informativni portal volimzrenjanin.com je rekao:

“Kao što vidite, trasa je malo izmenjena ali zapravo kada se gleda iz ptičije perspektive na mapi lokacija je zapravo ista. Za ovaj drugi po redu OCR trening imamo prijavljenih nešto više 40 takmičara, iskreno, nisu se baš svi i odazvali ali mogu da kažem da smo zadovoljni u odnosu na prošlu godinu i mislim da smo se valjano potrudili da sve bude u najboljem redu.”

“Za pohavlu je što imamo jako velik broj roditelja i dece, što nas čini srećnim jer smo hteli da napravimo ovo baš jednim takozvanim porodičnim danom obzirom i na nagrade koje imamo. Tačan broj učesnika ne znam jer nismo zahtevali da se deca prijavljuju i mnogi su jednostavno došli sa decom i jednostavno se priključili samom takmičenju jer žele da njihova deca probaju ovu vrstu treninga.”

Održavanje ovog treninga podržao je Sportski savez grada Zrenjanina, pomogli su volonteri Crvenog krsta a naraočito sam zahvalan sponzorima i ljudima koji su došli. Posebo ću se zahvaliti Sportskoj školici “Čigra” koja ujedno organizuje i poligon za decu ali i daruje vaučer za decu kao nagradu. Kao što smo i najavili, obezbeđene su nagrade i za porodice  i za pojedince i ovom prilikom žaelim dakažem jedno ogromno hvala firmi “Iron – sportski rekviziti” koji em što su dali jako lepe nagrade em su dali kompletnu jednu postavku za dečiji poligon.”

“Na karaju ali ne najmanje važno zahvaliću se svima koji su učestvovali poslednjih mesec dana u pripremi ovog terena a to je pre svih moja supruga Minja koja je podrška i ima strpljenja i razumevanja za sve što radim. Još dve osobe zaslužuju jedno veliko hvala i zapravo ne znam da li ću im se ikada moći zahvaliti kako treba a to su Biljana i Predrag Pavlov koji su pored troje dece i svojih poslova mnogo toga izneli. Naravno zahvaljujem se ljudima koji su pomogli oko priprema ovog terena a oni su zapravo dolaze na moje treninge a sada su i bili deo podrške.

Posebno želim da naglasim da kada smo krčili i sređivali ovaj teren prva stvar koja nam je bila prioritet je da taj deo koji je namenjen za decu bude maksimalno bezbedan a opet zanimljiv kao uređeno-neuređeni teren da bi deca mogla da osete draž svih tih prirodnih preperka.”

“Naša ekipa je prošle nedelje imala takmičenje na Rzavu gd smo zauzeli treće mesto ekipno a već sledeće nedelje idemo na Cer.” zaključio je za naš portal Dejan Vukonjanski, osnivač i organizator zrenjaninskog OCR treninga koji je besplatan za sve učesnike.

Staza na poligonu za odrasle je bila duga 1.5km, kružnog je tipa, duž staze je bilo raspoređeno 20 prepreka. U najavi je predviđeno da trenig traje 60 minuta i svaki učesnik se kreće stazom u skladu sa svojim psiho-fizičkim sposobnostima dakle sve je bilo dozvoljeno od odmora do odustajanja u bilo kom trenutku.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px