U sklopu festivala “Uskršnje jaje” biće organizovana i humanitarna Dečija pijaca!

Zrenjanin – Humanitarna dečija pijaca

Podelite vest

Udruženje žena „Ženski biznis klub“, u sklopu dečijeg festivala „Uskršnje jaje“ koje se održava u subotu, 23. aprila 2022. godine, na Trgu slobode organizuje humanitarnu Dečiju pijacu – manifestaciju koja ima za cilj razvijanje preduzetničkog duha kod dece kroz druženje i zabavu.

Deca na Dečijoj pijaci mogu prodavati: polovnu garderobu, udžbenike, knjige i igračke, predmete koje sami naprave i slično.

Učesnici Dečije pijace, prilikom registracije na samom događaju (na ime ulaznice) u obavezi su da doniraju jedan proizvod za zajedničku tezgu. Novac prikupljen od prodatih proizvoda sa zajedničke tezge biće potrošen u humanitarne svrhe.

Prodajni prostor je besplatan za sve mališane a prijave su obavezne.

Nakon dve godine pauze, usled nepovoljne epidemiološke situacije, udruženje žena „Ženski biznis klub“ nastavlja sa realizacijom jednog od omiljenih projekata naših članica i sugrađana. Raduje nas što će se to desiti baš u okviru manifestacije „Uskršnje jaje“ koja iz godine u godinu, zahvaljujući bogatom i dobro osimšljenom programu, privlači sve veći broj dece.

Dečija pijaca u sklopu manifestacije „Uskršnje jaje“ prva je od ukupno tri koliko planiramo da organizujemo u ovoj godini. Sve informacije o održavanju pijaca možete dobiti na fejsbuk stranicama Unija poslodavaca Srednjeg Banata i Dečija pijaca Zrenjanin.

Pozivamo vas da se družimo i zajedno učimo nove stvari.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022