Ovako izgleda “Cvetni” Trg slobode kada ga urede radnici gradske “Čistoće” [FOTO]

Zrenjanin – Za lepši grad

Podelite vest

Radnici JKP „Čistoća i zelnilo“ su ovih dana počeli prolećnu sadnju u centru grada koja će obuhvatiti period čak do oktobra meseca a ekipa portala volimzrenjanin.com ih je zatekla u samom centru.

Evo danas, u ponedeljak radimo baš na uređenju centra grada tj Trga slobode. Par dana pre trga totalno je preuređena i čuvena Gradska bašta sa kompletnim cvetnim uređenjem a takođe smo uredili i prostor ispred bivše zgrade „Komiteta“ a vidimo da su zeleno srce i dva početna slova Zrenjanina naišli na ogromno oduševljenje građana na društvenim mrežama, rekla je Aleksandra Magazin šef Rasadnika.

jkp cistoca i zelenilo 001
JKP "Čistoća i zelenilo"

Ove godine smo zamislili da nam je centar ispunjen sa raznim vrstama cveća tj sadnica pa tako i ove godine imamo cinije, petunije, ukrasnu travu i mnoge druge biljke koje oplemenjuju ovaj prostor.

I ove godine kao i predhone, zrenjaninci će moći da uživaju u dva cvetna zida koja će biti postavljena ispred Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ ali i u čuvenim cvetnim leptirima postavljenim na betonskim površinama.

Posle uređenja centra selimo se ispred Reformatske crkve gde ćemo takođe urediti zelenu površinu, potom idemo na Bagljaš gde imamo u planu uređenje dve rundele i završavamo sa uređenjem prostora ispred „Male varoši“ zaključila je Aleksandra Magazin, šef Rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022