Emil Šarvari novi je predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina

Zrenjanin – Poslodavci Zrenjanina

Podelite vest

Emil Šarvari novi je predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

To je odlučeno na godišnjoj sednici Skupštine Unije poslodavaca Zrenjanina, koja je održana u juče, u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin.

Emil Šarvari je vlasnik fabrike čarapa „Imsaplet-ZR“, koja posluje više od četvrt veka i zapošljava 32 radnika. Šarvari je do sada bio na funkciji predsednika Skupštine Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. On će novu funkciju obavljati u naredne četiri godine. 

Juče je izabran i novi Upravni odbor, koji će činiti Steva Kočalka, Goran Đorđević, Gorjana Panjević Ballani i Fjodor Ćirić.

Steva Kočalka je vlasnik kompanije „Valor“, koja postoji gotovo tri decenije i od samog osnivanja bavi se trgovinom i distribucijom pića. Spada u najuspešnije kompanije sa sedištem u Zrenjaninu. „Valor“ u svom sastavu ima preko 50 maloprodajnih objekata i magacinski prostor na preko 7.000 kvadratnih metara. Zapošljava više od 200 radnika. Steva Kočalka je aktivan član Unije poslodavaca, Zrenjaninskog poslovnog kluba, na čijem je čelu bio, kao i drugih privrednih i društvenih inicijativa. Više puta je odlikovan za izuzetne poslovne uspehe.

Goran Đorđević je vlasnik firme „Ultra Viva“ i ugostiteljskog objekta „Ultra caffe“, a Gorjana Ponjević Ballani je vlasnica radionice „Wood planet“ i jedna od retkih, ako ne i jedina žena u državi koja se bavi stolarskim zanatom. Fjodor Ćirić upravlja porodičnom firmom „Ćircom Export Import“, koja zastupa automobilski brend Opel. 

Za predsednik Skupštine Unije izabran je Goran Nešić, koji je do sada bio predsednik UO, a za njegovog zamenika Branimir Karlovčan.

Na desetoj sednici Skupštine je usvojen i izveštaj o radu i poslovanju Unije za prošlu godinu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Izvor: Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022