Ultra Caffe proširio lokal u centru. Od danas uživajte u slatkim i slanim ukusima na jednom mestu!

Zrenjanin – Ultra Sweet Factory

Danas je, u centru grada, Ultra Caffe poslastičarnica ponovo otvorila vrata za svoje posetioce, u novouređenom ambijentu.

Kao velika razlika u odnosu na prošlu godinu, uvedena je novina prostora za sedenje ali i veći asortiman proizvoda. Od ove godine, posetioci će moći da uživaju u proširenom asortimanu kolača i torti, kao i slanim jelima. Za početak, među slanim jelima se mogu naći domaće pite, rolnice i savijače, a uskoro i sendviči i slani štapići.

„Mi smo prošle godine započeli jedan korak ka otvaranju poslastičarnice, kao odeljak, koja će u ponudi imati lep asortiman peciva, da se ne baziramo samo na poslasticama nego i na nekim brzim slanim jelima koja su iz neke grupacije pekarstva.

U ponudi imamo domaćih pita, nekih desetak vrsta tačnije desetak različitih ukusa, različitih rolnica i savijača, a u narednih desetak dana ćemo ubaciti i sendviče i neke slane štapiće.

ultra caffe reotvaranje 018
Goran Đorđević, Ultra Caffe

Izuzetno smo proširili ponudu kolača i torti. Dodali smo desetak novih vrsti torta i kolača, i to je sve naša proizvodnja. Sladoled ćemo krenuti posle Uskrsa, jer smatramo da još uvek nije pravo vreme za to.

U odnosu na prošlu godinu, lokal je proširen i dorađen, tako da sada imamo prostor da ljudi imaju gde da sednu. U ovom delu smo se bazirali na ovoj ponudi, ali imamo u ponudi i kafe, sokove i vode. Ne služimo alkohol i žestinu, već smo, kao što sam rekao bazirani na slatkim poslasticama.

Ove godine smo bili na Sajmu poslastičarstva u Riminiju, proveli smo tamo par dana, da vidimo kako se to u Evropi radi. Sajam u Riminiju je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih, svašta smo mogli da naučimo. Primenili smo nekoliko stvari, a primenićemo ih još u budućem periodu. “, rekao je Goran Đorđević, vlasnik i menadžer „Ultra Caffe“-a.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022