Poziv za sve ljubitelje uličnog trčanja da dođu 30. oktobra u Ečku

Zrenjanin – Ulična trka Ečka

Na današnjoj konferenciji za novinare kojoj je prisustvovala ekipa portala volimzrenjanin.com najavljena je PRVA jesenja ulična trka u Ečki koja će se održati 30. oktobra sa početkom u 16 časova.

press ulicna trka ecka 001
Konferencija za novinare

Na konferenciji su govorili Vukosava Đapić Atanacković – generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina i promoterka trke, Nemanja Đurić, predstavnik Sportskog udruženja “Ulična trka Ečka” i Lučija Mendrea, sekretarka Mesne zajednice “Ečka”. 

press ulicna trka ecka 002
Vukosava Đapić Atanacković

Staza je kružna i 100% ravna što je čini idealnom za postizanje ličnih rekorda !

Promoterka trke, nekadašnja reprezentativka naše zemlje u atletici, Vukosava Đapić Atanacković, rekla je da joj je čast i zadovoljstvo da bude deo ove manifestacije, koja takođe ima humanirani karakter i podržava akciju “Sportom za bolje sutra”.

press ulicna trka ecka 005
Vukosava Đapić Atanacković

Vukosava je takođe dodala da trka predstavlja deo agende “Zrenjanin Evropski grad sporta 2021. godine” i da je dobila podršku Grada Zrenjanina.

press ulicna trka ecka 004
Nemanja Đurić

Organizujemo u subotu dečju trku i glavnu trku, start dečje trke je u 15 časova, za sve uzraste, od predškolaca do starijih osnovaca, oni trče na trasama od 100 do 500 metara, i ja pozivam sve učenike osnovnih škola iz Zrenjanina i okoline da nam se pridruže, učešće je potpuno besplatno.

Potrebno je samo da dođu kod starta trke, ispred “Kaštela”, do 14 časova, kako bi preuzeli startne paketiće. Svako dete će, po završetku trke, dobiti učesničku medalju, a najbolji od njih naći se i na pobedničkom postolju, isto kao seniori – pozvao je Đurić najmlađe učesnike trke i najavio centralni događaj.

Trčaće se na trasama od 5 i 10 kilometara, kao i u štafeti 2 h 5 kilometara. 

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *