Ulica Pariske komune zatvorena za saobraćaj zbog povezivanja objekata na novu mrežu!

Zrenjanin - JKP "Vodovod i kanalizacija"

U okviru aktivnosti na rekonstrukciji vodovodne mreže na potezu Karađorđev trg, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je u petak 15. septembra završilo radove u Čontikarskoj ulici na izgradnji vodovodnih priključaka koji vode od novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova svih objekata korisnika, i petnaest dana pre planiranog roka za završetak radova otvorilo ulicu za saobraćaj.

U ponedeljak 18. septembra započeti su identični radovi na izgradnji priključaka za povezivanje objekata na novoizgrađenu vodovodnu mrežu u ulici Pariske komune.

Zbog potrebe izvođenja radova ulica Pariske komune biće zatvorena za saobraćaj do završetka radova, a kretanje motornih vozila, u skladu sa radovima na terenu, biće omogućeno samo stanovnicima pomenute ulice.

Radovi na izgradnji priključka obuhvataju kopanje rova koji vodi od novoizgrađenog uličnog voda do šahta objekta korisnika, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.

Zbog gore navedenog pozivamo korisnike da omoguće ulazak u dvorišta radnicima JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i pristup vodovodnim šahtovima, kao i da očiste šahtove od svega što bi otežalo ili onemogućilo povezivanje novog vodovodnog priključka na mrežu korisnika.

Zbog potrebe izvođenja radova postoji mogućnost da dođe do povremenih kraćih prekida vodosnabdevanja u ulici Pariske komune.

Nakon završetka radova uslediće vraćanje putnih, kolskih i ostalih površina u prvobitno stanje, ali tek nakon što se izvrši provera rada novopostavljene mreže i kada stručne službe procene da vraćanje površina u prvobitno stanje neće ugroziti bezbednost postavljenih cevi.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima ulice Pariske komune na saradnji, strpljenju i razumevanju dok traju navedeni radovi na izgradnji vodovodnih priključaka.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px