Pušten u saobraćaj put do Aradca, asfaltirana i Krajiška ulica, u blizini “Peskare”

Zrenjanin – Asfaltiranje

Podelite vest

Završeni su radovi na asfaltiranju i pušten je u saobraćaj put od raskrsnice s državnim putem Zrenjanin – Novi Sad do ulaska u naseljeno mesto Aradac. Međutim, nisu još završeni svi radovi na toj deonici, jer je preostalo da se postavi i zaštitna ograda između kolovoza i biciklističke staze, čime će se povećati bezbednost te kategorije učesnika u saobraćaju.

Ovo je jedna od najznačajnijih ivesticija Grada Zrenjanina ovog proleća, kada je u pitanju obnova ulica i puteva na njegovoj teritoriji, jer se radi o deonici dužine preko 2 kilometra, na kojoj je urađen potpuno nov kolovoz, od podloge do asfaltiranja. Vrednost  investicije je 102 miliona dinara, a radove na rehabilitaciji izvelo je preduzeće “Vojput” iz Subotice. 

U okviru radova na obnovi kolovoza i rekonstrukciji puteva na teritoriji Grada Zrenjanina, pretodnih dana izvedeni su radovi na asfaltiranju Krajiške ulice, na teritoriji MZ “Sava Kovačević”. Ova ulica, dužine oko 320 metara, nalazi se u blizini gradskog kupališta “Peskara” i čini jednu od bočnih veza između dve glavne saobraćajnice koje vode ka kupalištu -Mostarske i Ulice 9. maja.

Dotrajao kolovoz u toj ulici zamenjen je novim asfaltom, a benefite od ove investicije, osim žitelja Krajiške ulice, imaće i stanovnici susednih ulica, kao i oni koji se kreću ka “Peskari”.

Izvor: Grad Zrenjanin

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Зрењанин град актуелности“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px