Pušten u saobraćaj put do Aradca, asfaltirana i Krajiška ulica, u blizini “Peskare”

Zrenjanin – Asfaltiranje

Podelite vest

Završeni su radovi na asfaltiranju i pušten je u saobraćaj put od raskrsnice s državnim putem Zrenjanin – Novi Sad do ulaska u naseljeno mesto Aradac. Međutim, nisu još završeni svi radovi na toj deonici, jer je preostalo da se postavi i zaštitna ograda između kolovoza i biciklističke staze, čime će se povećati bezbednost te kategorije učesnika u saobraćaju.

Ovo je jedna od najznačajnijih ivesticija Grada Zrenjanina ovog proleća, kada je u pitanju obnova ulica i puteva na njegovoj teritoriji, jer se radi o deonici dužine preko 2 kilometra, na kojoj je urađen potpuno nov kolovoz, od podloge do asfaltiranja. Vrednost  investicije je 102 miliona dinara, a radove na rehabilitaciji izvelo je preduzeće “Vojput” iz Subotice. 

U okviru radova na obnovi kolovoza i rekonstrukciji puteva na teritoriji Grada Zrenjanina, pretodnih dana izvedeni su radovi na asfaltiranju Krajiške ulice, na teritoriji MZ “Sava Kovačević”. Ova ulica, dužine oko 320 metara, nalazi se u blizini gradskog kupališta “Peskara” i čini jednu od bočnih veza između dve glavne saobraćajnice koje vode ka kupalištu -Mostarske i Ulice 9. maja.

Dotrajao kolovoz u toj ulici zamenjen je novim asfaltom, a benefite od ove investicije, osim žitelja Krajiške ulice, imaće i stanovnici susednih ulica, kao i oni koji se kreću ka “Peskari”.

Izvor: Grad Zrenjanin

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Зрењанин град актуелности“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022