U Zrenjaninu je u toku 4. „Noćni bazar“ na prostoru „Male pijace“ u Jug Bogdanovoj ulici [FOTO]

Zrenjanin – 4. „Noćni bazar“ 

Četvrti “Noćni bazar” održan je danas na prostoru “Male pijace” u Jug Bogdanovoj a za razliku od predhodna tri, ovogodišnji je imao zvaničnu podršku Grada Zrenjanina, Turističke organizacije Zrenjanina, Kulturnog centra Zrenjanina i naravno Javno komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ koje upravlja ovim prostorom.

Marija Radojčić organizatorka „Novosadskog noćnog bazara“ kazala je da se ove godine predstavilo 50 odsto više lokalnih izlagača, tačnije njih oko pedeset, kao i devedeset izlagača iz drugih sredina, i da je ponuda zanimljiva i šarenolika, uz „živu svirku“.

“Svi izlagači koji su se prijavili su došli, I ono što je još lepše jesu Zrenjaninci koji iz minuta u minut dolaze u sve većem broju I to je podrška svim ljudima koji su došli ko zna odakle da predstave svoje proizvode a naravno I svima nama iz organizacije. Vreme nas je poslužilo danas I mi smo veoma zadovoljni, mada su od pvog bazara Zrenjaninci veoma lepo reagovali I posete su se povećavale na svakom sledećem bazaru I to je za nas stvarno satisfakcija jer neki Zrenjaninci koji stvaraju nisu verovali u svoje sugrađane ali evo večeras su pokazali time što su došli da izlažu da ima nade I da ipak veruju u svoje sugrađane a I u nas kao organizatore,” rekla nam je Marija Radojčić.

Večeras će kupce I izlagače na bazaru zabavljati bend “Maja kvartet” od 20 časova, a bazar je otvoren od 17 do 23 h.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022