Da li ste znali da u Zrenjaninu postoji SNUKER KLUB pod nazivom “ZRUKER”?

Zrenjanin – Snuker klub

“Poštovani zrenjaninci, imam želju da vam predstavim prvi ikada otvoreni Snuker klub u Zrenjaninu pod nazivom „Zruker” koji je osnovan u maju 2021. godine, i od tada radi u ovakvom obliku kakav je sad.

Snuker klub se nalazi na Gradskom bazenu u Zrenjaninu i dobrodošao je za sve nove članove koji žele da se bave ovom divnom igrom.

Snuker je pre svega kulturan sport, gde se poštuje fair – play i gde se poštuje protivnik. Ova igra se sastoji od više stvari. Osim tehnike koja je potrebna za igru ove igre, potrebna je i određena psihološka stabilnost i potrebna je inteligencija.

Svi novi članovi koji žele da se pridruže ovoj našoj grupi, mogu da se obrate na broj telefona 064 811 6313, moje ime Milan Jokić.

Kao što vidite u ovom klubu je sve podređeno igri snuker, nema duvana, nema alkohola, ljudi se ovde prijatno osećaju i prvenstveno je moja želja da prizovemo nekako mlade ljude i decu školskog uzrasta da počnu da treniraju i da vežbaju ovaj sport da bi izbegli one negativne konotacije života, tipa mobilni telefoni društvene mreže, i tako dalje. Želja mi je da se vidimo, družimo i igramo snuker u što većem broju.”, rekao je Milan Jokić, vlasnik Snuker kluba “Zruker” u Zrenjaninu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022