U subotu startuje „Trka za srećnije detinjstvo“ – pomozimo deci i omladini u stanju socijalne potrebe

Zrenjanin - Trka za srećnije detinjstvo

Crveni krst Zrenjanin u partnerstvu sa Gradom Zrenjaninom, Sportskim savezom Grada Zrenjanina, Savezom za školski sport i Društvom pedagoga fizičke kulture Grada Zrenjanina organizuje tradicionalnu humanitarno – rekreativnu akciju „Trka za srećnije detinjstvo“ , najavila je na današnjoj konferenciji za novinare Jelena Domjeskov, stručni saradnik Crvenog krsta Zrenjanin.

Kako je navela, trka se i ovde godine održava 40. put, a pod već prepoznatljivim motom „Imamo cilj, dođi na start“, u subotu, 16. septembra, sa početkom od 10 časova u Big šoping centru.

Pravo učešća stiče se kupovinom učesničkog broja po simboličnoj ceni od 100 dinara.

– Sva sredstva biće usmerena u fond humanitarne akcije Sportom za bolje sutra kako bi se poboljšali uslovi života, obrazovanja i bavljenja sportom dece i omladine u stanju socijalne potrebe. Takođe, u okviru ove manifestacije, biće realizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u terminu od 9 do 12 časova – navela je Jelena Domjeskov.

Stručni saradnik Saveza za školski sport grada Zrenjanina, Jovan Lekić izrazio je zadovoljstvo što i ove godine učestvuju u organizaciji trke i pozvao svu školsku decu, ali i sve ostale da dođu i da budu humani tog dana.

Na konferenciji u Gradskoj kući govorila je i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković koja je navela da je u „Trci za srećnije detinjstvo“ prošle godine bilo više od pet stotina učesnika i izrazila očekivanje da će se ovogodišnjoj humanitarnoj akciji u subotu odazvati još veći broj učesnika.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022