VODOVOD: U ponedeljak deo Bagljaša bez vode zbog zamene dela vodovodne mreže kod nadvožnjaka

Zrenjanin – Bagljaš bez vode

Podelite vest

U ponedeljak 19.septembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na zameni dela vodovodne mreže kod nadvožnjaka na Bagljašu, zbog čega će pojedine ulice biti bez vode, a u nekima će doći do pada pritiska u mreži.

U ponedeljak 19. septembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvodiće radove na zameni dela vodovodne mreže kod nadvožnjaka na Bagljašu. U pitanju je zamena cevi glavnog voda prečnika 600 milimetara, kao i dotrajalog zatvarača.

U pitanju su kompleksni i složeni radovi i planirano je da budu izvršeni u periodu od 8 do 16 časova. U cilju da radovi koji prouzrokuju prekid vodosnabdevanja traju što kraće, ekipe preduzeća su proteklih dana izvršile pripremu terena i iskopa oko samog mesta radova.

U pomenutom vremenu biće prekinuto vodosnabdevanje u rejonu ulica Makedonska – Ive Lole Ribara – Nova pijaca – Žarka Zrenjanina, kao i u ulicama unutar rejona i u delu naselja Duvanika. Na Bagljašu i ostatku Duvanike očekuje se da dođe do pada pritiska vode u mreži.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja na celoj pomenutoj teritoriji. U slučaju loših vremenskih uslova i atmosferskih padavina radovi će se odložiti za utorak u istom terminu.

Zamena dela cevi glavnog voda i zatvarača značajno će unaprediti sam sistem vodosnabdevanja, a omogući će i izgradnju još jednog, šestog po redu, mernog mesta na vodovodnoj mreži. Do sada je izgrađeno 5 mernih mesta u gradu od planiranih 17, a koja služe za daljinsko praćenje potrošnje vode i detektovanje gubitaka u mreži.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim stanovnicima pomenutog rejona i delova grada koji će imati problema u vodosnabdevanju tokom trajanja radova na strpljenju i razumevanju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022