U Novom Sadu, otvoren novi market trgovinskog lanca Gomex

GOMEX ZRENJANIN

U petak, 20. avgusta, na adresi Vase Pelagića 9 (Novi Sad), otvoren je još jedan maloprodajni objekat kompanije Gomex.

Market sa 205m2 prodajnog prostora opremljen je tako da se uz pomoć ljubaznog osoblja svaka kupovina obavlja brzo i lako.

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 svakodnevno potrebnih namirnica, a pored kvalitetne usluge i pažljivo odabranih proizvoda, u ponudi je i asortiman Gomex-ove pekare, sa uvek svežim hlebom i pecivima.

Rad na dve kase doprineće bržoj i efikasnijoj usluzi. Otvaranjem ovog objekta, kompanija je obezbedila 10 novih radnih mesta.

novi sad gomex vase pelagica 1 copy
GOMEX U NOVOM SADU

Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara.

Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa. Nova prodavnica radiće od ponedeljka do nedelje, u vremenu od 7:00 do 20:45h.

novi sad gomex vase pelagica 7 copy
GOMEX U NOVOM SADU
novi sad gomex vase pelagica 9 copy
GOMEX U NOVOM SADU
novi sad gomex vase pelagica 2 copy
GOMEX U NOVOM SADU

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *