Saopštenje Vodovoda: U Maloj Americi vodosnabdevanje smanjenog pritiska

Zrenjanin - Naselje Mala Amerika

U Maloj Americi vodosnabdevanje smanjenog pritiska potrajaće do četvrkta u ranim poslepodnevnim časovima, odnosno dok se ne završe radovi na spajanju novoizgrađenog dela vodovodne mreže u ovom naselju na glavni vod, a koji su danas započeti i prekinuti zbog havarije većeg obima na postojećoj (staroj) vodovodnoj mreži koja je otklonjena u ranim večernjim časovima.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin započele su jutros radove na spajanju dela novoizgrađene vodovodne mreže u Maloj Americi na glavni vod vodovodne mreže za ovo naselje. Planirano je da pomenuti radovi budu završeni do 16 časova, a zbog istih vodosnabdevanje je u naselju bilo smanjenog pritiska.

Oko 13 časova došlo je do havarije većeg obima na postojećoj (staroj) vodovodnoj mreži, odnosno do pucanja vodovodne cevi na više mesta, a što je dovelo do prekida vodosnabdevanja u većem delu Male Amerike i zbog čega su radovi na spajanju morali da budu prekinuti.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su do ranih večernjih časova otklonile sve kvarove na vodovodnoj mreži čime je omogućeno snabdevanje vodom smanjenog pritiska u naselju Mala Amerika i taj režim vodosnabdevanja ostaće na snazi do četvrtka u ranim poslepodnevnim časovima, odnosno dok se ne završe pomenuti radovi na spajanju dela novoizgrađene vodovodne mreže na glavni vod.

Zbog vodosnabdevanja smanjenog pritiska apelujemo na stanovnike naselja Mala Amerika da vodu štede i troše racionalno kako bi je svi stanovnici naselja, a naročito oni na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja, imali u dovoljnim količinama za osnovne potrebe.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim stanovnicima naselja Mala Amerika na strpljenju i razumevanju do završetka pomenutih radova.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px