Tri srebrna „Kofera slova“ pripala Zrenjaninu

Kruševac – „Kofer slova“

Podelite vest

Međunarodni festival turističkih pubikacija „Kofer slova“, 18. po redu održan je u sredu, 12. oktobra u gradu Kruševcu, sa ciljem promocije opština, gradova, regija i ustanova, koje se trude da celokupnu bogatu ponudu upakuju u turističku publikaciju i na taj način prikažu svu lepotu i autentičnost krajeva iz kojih dolaze.

Turistička organizacija grada Zrenjanina osvojila je tri druge nagrade, tri „Srebrna kofera” i to u sledećim kategorijama: Višelisna turistička publikacija do 50 stranica, Turistička mapa i Najbolji sajt.

visit zrenjanin8
visit zrenjanin7

Na festivalu je učestvovalo više od 40 Turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske, a takmičile su se u 11 različitih kategorija: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, monografija gradova i opština, dopunski promotivni materijal (kese, blokovi, fascikle, bedževi, kačketi, i sl.), najorginalniji suvenir, najlepša turistička razglednica, turistička mapa, najoriginalnija turistička publikacija, audio-video publikacija, najbolji sajt.

Kriterijumi za dodelu nagrade za sve kategorije: promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije, kvalitet, originalnost i izvornost sadržaja, originalnost, odnosno kreativnost fotografija.

visit zrenjanin5
visit zrenjanin4

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022