Prva prodajna izložba cveća, zrenjaninska „Cvetna pijaca“ od 20. do 22. maja

CVETNA PIJACA ZRENJANIN

Prva prodajna izložba cveća, zrenjaninska „Cvetna pijaca“ održaće se na glavnom gradskom trgu, Trgu slobode, od 20. do 22. maja. Posetioci će tokom ova tri dana, u periodu od 8 do 20 časova, moći da vide, kupe najraznovrsniju ponudu sadnica, rezanog cveća, opreme za sadnju i baštu…

najava sajam cveca zrenjanin 002
Najava zrenjaninske cvetne pijace
najava sajam cveca zrenjanin 005
Najava zrenjaninske cvetne pijace

Organizator manifestacije, koju je podržao grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada Zrenjanina naglašava da će sve mere bezbednosti, koje su još uvek na snazi, biti ispoštovane.

Direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina je na konferenciji za medije, koja je održana 19. maja u Gradskoj bašti, izrazio zadovoljstvo što može da najavi i neke lepe događaje koji će se dešavati tokom leta u našem lepom gradu.

najava sajam cveca zrenjanin 014
Najava zrenjaninske cvetne pijace
najava sajam cveca zrenjanin 018
Najava zrenjaninske cvetne pijace

Trenutni epidemiološki uslovi nam dozvoljavaju da se ponovo bavimo turizmom, delatnošću koja je najviše pogođena tokom pandemije. U četvrtak, 20. maja otvaramo manifestaciju “Cvetna pijaca”, a sa njom i jedan lep period, leto puno dešavanja.

Inicijator manifestacije je naš veliki poznanik i saradnik iz Sombora Dušan Kontić, koji već godinama okuplja veliki broj izlagača i proizvođača ovog najlepšeg proizvoda. Očekujemo da će se predstaviti preko 50 proizvođača, trgovaca i izlagača iz  Zrenjanina i drugih gradova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *