U četvrtak, petak i subotu na Trgu slobode prodajna izložba cveća – CVETNA PIJACA

Prva prodajna izložba cveća, zrenjaninska „Cvetna pijaca“ od 20. do 22. maja

CVETNA PIJACA ZRENJANIN

Prva prodajna izložba cveća, zrenjaninska „Cvetna pijaca“ održaće se na glavnom gradskom trgu, Trgu slobode, od 20. do 22. maja. Posetioci će tokom ova tri dana, u periodu od 8 do 20 časova, moći da vide, kupe najraznovrsniju ponudu sadnica, rezanog cveća, opreme za sadnju i baštu…

najava sajam cveca zrenjanin 002
Najava zrenjaninske cvetne pijace
najava sajam cveca zrenjanin 005
Najava zrenjaninske cvetne pijace

Organizator manifestacije, koju je podržao grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada Zrenjanina naglašava da će sve mere bezbednosti, koje su još uvek na snazi, biti ispoštovane.

Direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina je na konferenciji za medije, koja je održana 19. maja u Gradskoj bašti, izrazio zadovoljstvo što može da najavi i neke lepe događaje koji će se dešavati tokom leta u našem lepom gradu.

najava sajam cveca zrenjanin 014
Najava zrenjaninske cvetne pijace
najava sajam cveca zrenjanin 018
Najava zrenjaninske cvetne pijace

Trenutni epidemiološki uslovi nam dozvoljavaju da se ponovo bavimo turizmom, delatnošću koja je najviše pogođena tokom pandemije. U četvrtak, 20. maja otvaramo manifestaciju “Cvetna pijaca”, a sa njom i jedan lep period, leto puno dešavanja.

Inicijator manifestacije je naš veliki poznanik i saradnik iz Sombora Dušan Kontić, koji već godinama okuplja veliki broj izlagača i proizvođača ovog najlepšeg proizvoda. Očekujemo da će se predstaviti preko 50 proizvođača, trgovaca i izlagača iz  Zrenjanina i drugih gradova.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px