Treći Internacionalni banatski festival vina počinje 9. aprila – ovako je bilo prošle godine [FOTO]

Zrenjanin – Festival vina

Podelite vest

Nakon uspešne realizacije  „Internacionalnog banatskog festivala vina” u prethodne dve godine, predviđeno je održavanje i trećeg festivala 9. aprila 2022.g. na otvorenom prostoru u Karađorđevom parku u Zrenjaninu, promotivno – izlagačkog karakatera.

Proizvođačima vina i vinarijama, kao i proizvođačima hrane i vinarske prateće opreme biće ponuđeni štandovi besplatno, a deo štandova je namenjen za manifestaciju „ XXII Banatske vredne ruke“ koja će biti realizovana istog dana. Organizovana su i stručna predavnja u Kristalnoj dvorani na teme koje su značajne vinarima.

festival vina zrenjanin 003 copy
Festival vina 2021
festival vina zrenjanin 009 copy
Festival vina 2021

Otvaranje, obraćanje i kulturno - umetnički program odvijaće se na bini postavljenoj u parku. Pored programa predviđena je i nagradna igra za posetioce.

Osnovni cilj je promovisanje vinarstva i vinogradarstva, kao i kulture vina i tradicije zajedno sa gastronomijom, prvenstveno sa podneblja Banata, uz izlagače i goste iz cele Srbije, Mađarske, Rumunije i Slovačke.  

Organizatori manifestacije su: Turistička organizacija grada Zrenjanina, Kulturni centar Zrenjanina, IP Media 023, Udruženje vinara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi“ i JU „Sportski objekti“, a pokrovitelj je grad Zrenjanin.

Iz Turističke organizacije grada Zrenjanina pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće na predstojećem festival a prijavljivanje traje do 20. marta (nedelja).

izvor: Turistička organizacija grada Zrenjanina

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. festival vina u zrenjaninu je vrlo lepa manifestacija na kojoj može mnogo toga da se vidi i uživa u ponudi a ona je zaista za pohvalu čestitke organizatorima sa nadom da će festival zaživeti još mnogo godina

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px