Treći Internacionalni banatski festival vina počinje 9. aprila – ovako je bilo prošle godine [FOTO]

Zrenjanin – Festival vina

Podelite vest

Nakon uspešne realizacije  „Internacionalnog banatskog festivala vina” u prethodne dve godine, predviđeno je održavanje i trećeg festivala 9. aprila 2022.g. na otvorenom prostoru u Karađorđevom parku u Zrenjaninu, promotivno – izlagačkog karakatera.

Proizvođačima vina i vinarijama, kao i proizvođačima hrane i vinarske prateće opreme biće ponuđeni štandovi besplatno, a deo štandova je namenjen za manifestaciju „ XXII Banatske vredne ruke“ koja će biti realizovana istog dana. Organizovana su i stručna predavnja u Kristalnoj dvorani na teme koje su značajne vinarima.

festival vina zrenjanin 003 copy
Festival vina 2021
festival vina zrenjanin 009 copy
Festival vina 2021

Otvaranje, obraćanje i kulturno - umetnički program odvijaće se na bini postavljenoj u parku. Pored programa predviđena je i nagradna igra za posetioce.

Osnovni cilj je promovisanje vinarstva i vinogradarstva, kao i kulture vina i tradicije zajedno sa gastronomijom, prvenstveno sa podneblja Banata, uz izlagače i goste iz cele Srbije, Mađarske, Rumunije i Slovačke.  

Organizatori manifestacije su: Turistička organizacija grada Zrenjanina, Kulturni centar Zrenjanina, IP Media 023, Udruženje vinara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi“ i JU „Sportski objekti“, a pokrovitelj je grad Zrenjanin.

Iz Turističke organizacije grada Zrenjanina pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće na predstojećem festival a prijavljivanje traje do 20. marta (nedelja).

izvor: Turistička organizacija grada Zrenjanina

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. festival vina u zrenjaninu je vrlo lepa manifestacija na kojoj može mnogo toga da se vidi i uživa u ponudi a ona je zaista za pohvalu čestitke organizatorima sa nadom da će festival zaživeti još mnogo godina

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022