Nastavlja se tradicija nakon 15 godina – Veče privrednika krajem februara u Zrenjaninu

Zrenjanin – Unija poslodavaca Zrenjanina

Podelite vest

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovaće 24. februara Veče privrednika na kojem će okupiti najuspešnije preduzetnike grada i okoline i tako nastaviti tradiciju koja nije praktikovana gotovo petnaest godina.

Ova ugledna manifestacija nekada je okupljala brojne zanatlije našeg grada, privrednike i poslovne ljude, a sada će na jednom mestu tradicija biti nastavljena. Tako je odlučilo rukovodstvo Unije poslodavaca Zrenjanina koja poslednjih godina ulaže trud da preduzetnički duh u gradu održi na visokom nivou, da olakša poslovanje svakoj firmi-članici i poveže one koji rade u bliskim strukama.

detalj sa bala preduzetnika 2006. godine oup
Bal preduzetnika 2006. godine
emil sarvari predsednik uo unije poslodavaca zrenjanina
Emil Šarvari, predsednik UO Unije poslodavaca Zrenjanina

– Poslednjih nekoliko godina bili smo fokusirani na okupljanje i omasovljenje članstva u želji da formiramo jaku zajednicu uspešnih ljudi i odgovornih lidera. Koliko svaki poslodavac vredi kao pojedinac, toliko je i njegova snaga udružena sa ostalima važna za kreiranje poslovne scene u Zrenjaninu.

Videli smo da je to izvodljivo i da volja postoji, da mnogima znači pomoć koju možemo da pružimo, bilo da je u pitanju pravna, administrativna, pomoć koja se odnosi na plasman proizvoda i bolju poziciju na tržištu, a uvek smo na raspolaganju i za pomoć u marketinškom delu i promociji biznisa.

Veče privrednika smo videli kao posebnu priliku da se svi okupimo na jednom mestu u nešto svečanijoj atmosferi sa namerom da se i na taj način povežemo i sagledamo poslovnu perspektivu u godini u koju smo zakoračili, kaže predsednik Unije poslodavaca Srbija – poslodavci Zrenjanina, Emil Šarvari.

Veče privrednika biće prilika da se oda priznanje onim poslodavcima i preduzetnicima koji su održali duh zanatstva, tradiciju i porodično nasledstvo i čiji biznis, uprkos brojnim izazovima i krizama, opstaje decenijama.

Organizatori program čuvaju kao iznenađenje ali napominju da će biti raznovrstan i zabavan.

Skup će biti održan u Hotelu Vojvodina, 24. februara u 20 časova. Iz Unije poslodavaca Zrenjanina pozivaju privrednike da se prijave i dođu na ovo lepo i jedinstveno druženje u društvu svojih saradnika, članova porodice i svih onih koji su deo njihovog uspešnog biznisa. Cena za učešće na Večeri privrednika je 5.000 dinara po osobi.

Preduzetnici se mogu prijaviti do 10. februara putem mejla – poslodavcizr@gmail.com

Više informacija možete dobiti i putem telefona, pozivom na broj 063/89-32-686

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022