Tisza Automotive vas poziva da postanete deo tima, početna plata 50.000 i bonus dobrodošlice 18.000!

Zrenjanin – Tisza Automotive

Podelite vest
tisza automotive

Organizovani tim

Naša kompanija, Tisza Automotive održava organizacioni model u cilju pordžavanja zadovoljstva svojih zaposlenih, reorganizacije svoje logistike, kao i njenu kontinuirani razvoj za prilagođavanje. Trenutno proizvodnja se odvija u tri proizvodna pogona, u Senti, Bečeju i u Kikindi. Takođe obezbeđuje organizovan prevoz iz okolnih mesta.

Naše autobuske linije obuhvataju brojna naselja, kao što su Bačko Gradište, Banatska Topola, Bašaid, Bečej, Čurug, Elemir, Kumane, Melenci, Mužlja, Novi Bečej, Radičević, Srbobran, Vrbas, Zrenjanin, Aleksandrovo, Banatsko Karađorđevo, Banatsko Veliko Selo, Čestereg, Kikinda, Nakovo, Nova Crnja, Novi Kozarci, Radojevo, Rusko Selo, Srpska Crnja, Toba, Torda, Vojvoda Stepa.

U cilju kontinuiranog razvoja

Veliko zadovoljsvo nam je što smo uspeli da proširimo naše autobuske linije i do lokalnih polazaka u Kikindi. Organizovani lokalni polasci će olakšati putovanje našim kolegama od nijhovih domova do radnog mesta.

Udobniji lokalni polasci u Kikindi  pokrenuti su od 24. oktobra, takođe od 17. oktobra naši zaposleni iz Zrenjanina imaju mogućnosti putovanja  direktnom linijom do proizvodnog pogona u  Bečeju, kako bi se skratilo vreme putovanja.

Nije samo praktično, već i ekološki prihvatljivo

Kompanija Tisza Automotive veliku pažnju usmeruje na održavanje naše životne sredine, što se pokazuje i u organizovanim putovanjem njegovih zaposlenih. Samim tim se olakšava putovanje od radnog mesta do kuće i smanjuje se nivo štetnog uticaja na životnu sredinu. 50 ljudi putuje po ceni gotovo iste količine zagađivača, koje emituje gorivo ukoliko putuje 1 osoba sa automobilom.

Prijavi se sada!

Oni, koji se prijave do 18. novembra, pored 50.000 dinara početne plate sleduje im bonus dobrodošlice u iznosu od 18.000 dinara.

Budi i Ti deo našeg tima, gde zajedničkim razvojem napredujemo! Pozovi broj 066/8200452 ili popuni naš formular za prijavu klikom na sledeći link:

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px