Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” najavio otvorena vrata fakulteta i sajam prakse i karijere

Zrenjanin - TF "Mihajlo Pupin"

27. mart 2024. godine od 10 h - sreda

Susret maturanata sa fakultetom je aktivnost koji se tradicionalno naziva “Otvorena vrata Fakulteta”. Ideja je maturanti i zainteresovani učenici trećih razreda dođu na Fakultet, obiđu zgradu, učionice i laboratorije, i dobiju najvažnije informacije o načinu upisa na fakultet, prijemnom ispitu, studijskim programima, načinu studiranja i svim onim pitanjima koja su im u ovom trenutku važna. Obratiće im se dekan i prodekanka za nastavu,šeffovi katedri, profesori i asistenti. Imaće priliku i da posete interaktivne prezentacije – radionice pojedinačnih studijskih programa.

Ono što je možda i najvažnije da veliko učešće u oba događaja imaju studenti, koji će najviše ostvariti direktan kontakt sa učenicima i kojima maturanti zapravo najviše veruju. Očekuje se dolazak velikog broja maturanata iz Zrenjanina, Sečnja, Pančeva, Subotice, Vršca, Kikinde, Novog Bečeja i drugih.

sajam prakse tf mihajlo pupin

Ono što je novost ove godine jeste da se u istom terminu oganizuje i Sajam prakse i karijere. Inicijator događaja je Centar za razvoj prakse i karijerno vođenje studenata fakulteta, a cilj Sajma je obogaćivanje studentske prakse i pomoć i podrška u karijernom razvoju mladih.

Namera je povezivanje i koordinacija saradnje između akademske i privredne zajednice iz našeg grada i okruženja. Tako će i maturanti koji dođu na Otvorena vrata imati prilike da vide šta je ono što ih čeka tokom studija i šta zapravo znači studentska praksa i saradnja sa privredom.

Pozivi za učešće na Sajmu upućeni su značajnim privrednim subjektima koji deluju na teritoriji opštine Zrenjanin, i na veliku radost organizatora svi su se odazvali.

Narednih dana na sajtu i društvenim mrežama fakulteta biće objavljena detaljna agenda događaja sa listom izlagača

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px