Danas je Svetski dan turizma. Da li bi ste kao turista posetili Zrenjanin? Imamo li šta da ponudimo?

Zrenjanin - Svetski dan turizma

Danas se u celom svetu obeležava Svetski dan turizma i nekako ovih dana svi postavljamo pitanje da li se u Zrenjaninu dovoljno radi na promociji turističkih potencijala tj onog što ovaj grad može da ponudi svima koji dođu u centar Banata.

Ko je poslednjih par godina obilazio Srbiju mogao je videti da su mnogi gradovi podigli na mnogo, mnogo viši nivo svoje turističke ponude ali i medijske prezentacije kako na sajmovima i drugim događajima tako i na medijskom nebu od društvenih mreža, sajtova i portala do novina i televizija.

Zrenjanin ima mnogo toga da ponudi i nema potrebe da sve to nabrajmo, pitanje je samo na koji način se to radi i da li to stiže do potencijalnih turista koji bi možda i došli u naš grad i ostali koji dan ovde. Nekako, već godinama sve nam se svelo na Korzo fest i Dane piva (uz dužno poštovanje, ostali događaji nisu vredni pomena jer nisu na nivou jednog grada od 80 ili 100 hiljada stanovnika) a ovaj grad ima mnogo toga više da ponudi.

Da li se radi dovljno, da li se prezentuje kvalitetno, da li svi zajedno možemo više, svako neka sebe lično zapita… I naravno, pitajte se: „Da li bi došli u turistički obilazak Zrenjanina, znate li šta, gde i kako da obiđete, gde da odsednete, ručate, kupite…?“

Svetska turistička organizacija (UNWTO) odredila je za Svetski dan turizma 27. septembar, zbog dana kada je 1970. godine usvojen statut ove organizacije. Ovaj datum se od 1979. godine obeležava širom sveta, sa ciljem razvijanja svesti o društvenom, kulturnom, ekonomskom i političkom značaju turističke delatnosti.

Svetska turistička organizacija (UNWTO) odredila je za Svetski dan turizma 27. septembar, zbog dana kada je 1970. godine usvojen statut ove organizacije. Ovaj datum se od 1979. godine obeležava širom sveta, sa ciljem razvijanja svesti o društvenom, kulturnom, ekonomskom i političkom značaju turističke delatnosti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. slažem se da u zrenjaninu ima mnogo toga što se može videti ali je grad prilično neuredan nesredjen od fasada u samom centru do nepokošene travw ne uredjenog barem centra grada do toga da u gradu nem ni gradskog toaleta koji je neophodan i mnogo toga da ne navodim hajde da svi zajedno uredimo naš grad pa će nam i turisti doći a neka to počne od turističke agancije da svima bude za primer

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px