Svetosavlje organizovalo podelu svezaka đacima prvacima za školsku 2023-2024

Zrenjanin - Svetosavlje

Organizacija SVETOSAVLjE je i ove godine darovala sveske sa likom Svetog Save svim đacima prvacima u osnovnim školama u Zrenjaninu/Petrovgradu i Opštini Žitište.   

Školske 2023/24. godine u prvi razred osnovne škole upisano je 1032 učenika na teritoriji Grada Zrenjanina (28 škola) i 123 u Opštini Žitište (3 škole). Ukupno je darovano 1.155 svezaka.

Članovi Svetosavlja su prilikom dodele svezaka đacima prvacima, kao i prethodnih godina, razgovorali sa direktorima i upravom škola, upoznali se sa aktivnostima koje škole planiraju da sprovodu u narednom periodu, ali i sa problemima sa kojima su se suočavale u prethodnoj školskoj godini.

Članovi Svetosavlja su ukazali na osnovni cilj Organizacije naročito apostrofirajući aktivnosti i brojne događaje koje ona obeležava i promoviše u cilju unapređenja i dalje saradnje sa školama. Pozitivne reakcije i zahvalnost direktora škola zbog pažnje koju Svetosavlje poklanja đacima i prosvetnim radnicima, najveća su satisfakcija za sve ono što Organizacija radi.

Pored članova U.O. Dragana Ranisavljevića, Žarka Šojića, Dragoljuba Bjeloglava i Nikole Renovice, u deljenju svezaka prvacima, učestvovali su i članovi organizacije  Dragan Ristić i Dragan Todorović kao i sekretarka organizacije Vladislava Ignjatov.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022